Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws senioren mannen

Nieuws senioren mannen

Nieuwe penningmeester

11 november 16:45  Beste Leden, Zoals U op de Algemene Ledenvergadering heeft onze vorige penningmeester Reinier van Eijk door prive omstandigheden van Ugur Arslan tijdelijk overgenomen, de verwachting was dat dit binnen afzienbare tijd opgelost zou worden maar helaas heeft Ugur aangegeven meer tijd nodig te hebben en hebben we in onderling overleg gezocht naar een nieuwe penningmeester.meer »

379x gelezen

Vraag en aanbod weer actief

12 oktober 21:30  Economisch gezien zijn het voor steeds meer mensen moeilijke tijden. Hierdoor kan de aanschaf van voetbal spullen een zware last zijn. Daarnaast groeien onze kinderen als kool en is het zonde om de vaak nog goede spullen weg te gooien of ongebruikt in de kast te laten liggen.meer »


Ons voetbal is voor iedereen: Discriminatie Melder

10 oktober 17:15  Voetbal zorgt voor plezier, samenhorigheid en verbroedering. Helaas ontstaan er ook situaties in en rondom het veld die niet zo positief zijn. Bij sv DSO weten we dat voetbal voor iedereen is en dat er voor discriminatie geen plaats is. De KNVB is gestart met de One Love Campagne om racisme en discriminatie in de voetbal te bestrijden. Mocht je tijdens of rondom een wedstrijd discriminatie of racisme ervaren dan kan je dit melden bij je eigen afdeling, bij de Commissie Sportiviteit en Respect (CSR) of bij de Vertrouwenspersonen van sv DSO. Om het melden nog makkelijker te maken is er sinds kort ook een App beschikbaar, De Discriminatie Melder. meer »


Jaarverslag sv DSO 2021/2022

9 oktober 15:15  Ook afgelopen seizoen heeft de vereniging te maken gehad met Corona gerelateerde invloeden (Nov-Feb). Laten we hopen dat we daar dit seizoen helemaal geen last meer van zullen hebben. meer »

340x gelezen

Fred van Dokkum keert terug op het oude nest

9 oktober 14:30  Een week geleden scheidden de wegen tussen SVO en Fred van Dokkum. Door snel te reageren en goede gesprekken te voeren, zijn sv DSO en Fred van Dokkum een overeenkomst aangegaan.meer »

368x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!