Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Dames / Meiden

Nieuws Dames / Meiden

Trainer Henk de Goede neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van de Vrouwen 1

1 april 17:45  Na twee seizoenen vind Henk de Goede (64) dat er een jongere man voor de groep moet komen te staan. Het eerste seizoen was perfect met deze fantastische groep meiden te mogen samenwerken. Het tweede seizoen tot nu toe is voor iedereen toch een drama, corona gooide roet in onze plannen. Toch altijd goede opkomst, door wind en regen het maakt hun niets uit. Veel meegemaakt: leuke momenten en minder leuke momenten, maar dat laatste vergeten we vlug. Mijn dank gaat uit naar het bestuur van de damesafdeling. Ook gaat mijn dank uit naar Sara van Vliet, leidster van de groep. meer »

258x gelezen

Verzetting avondklok; aanpassingen trainingsschema vanaf 31 maart 2021

24 maart 16:00  Vanaf woensdag 31 maart gaat de avondklok in om 22.00 uur in plaats van 21.00 uur. Hierdoor wijzigt vanaf deze datum ook het trainingsschema.meer »

798x gelezen

Paastoernooi Meidenafdeling 20/3/201

20 maart 19:45  Zaterdagochtend het is zonnig op Sportpark Bentwoud. De jongsten van de meiden trappen af en verzamelden al om 9:15. Het ochtend programma bestaat uit de MO9-1, Mo11-1, Mo11-2. Deze teams zijn door elkaar gehusseld en bestaan nu uit vier teams, te weten Arsenal, Barcelona, Chelsea, Dortmund. Om 9:45 werd er afgetrapt, drie poule wedstrijden 6 tegen 6. Er werd aardig gespeeld en de wedstrijden verliepen soepel. Alle vier de ploegen speelden toch een beetje met geslepen messen. Niemand wilde toegeven en er werd om elke meter gestreden. Dit resulteerde in leuke duels en goede combinaties. De jongsten onder ons speelden wat ze waard waren. Heel leuk om te zien dat er bij deze meiden een hoop vooruitgang is te zien, Chapeau. Iedereen kon van elkaar winnen maar de absolute winnaar was toch Arsenal daarachter Barcelona, Dortmund en Chelsea. meer »

101x gelezen

Corona maatregelen DSO

27 augustus 20:15  Na ruim 5 maanden zonder officiële wedstrijden mogen we zaterdag weer beginnen. Uiteraard wel met de nodige maatregelen in verband met corona.meer »

886x gelezen

Trainingen in de zomer en opening kantine

26 juni 11:00  Zoals reeds bekend kan er beperkt door worden getraind in deze zomer. Ook de kantine opent vanaf donderdagavond 2 juli weer haar deuren.meer »

4957x gelezen

Even voorstellen: kledingcommissie

3 juni 17:45  Drie jaar geleden is er door het toenmalige bestuur gekozen voor een nieuwe kledingleverancier (Kelme). Er toen is een contract aangegaan voor de periode van 4 jaar en zoals met u destijds afgesproken zou deze na jaar 3 worden geëvalueerd. Want volgend seizoen staan we voor de keuze, gaan we door of wijzigen we onze koers.meer »

602x gelezen

Dankwoord familie Jansen

18 maart 16:30  Zondag 12 januari is Gerben Jansen overleden. Dat Gerben geliefd was binnen DSO bleek bij het afscheid, zowel bij DSO als op de uitvaart. Namens de familie een woord van dankmeer »

527x gelezen

Niet toegestaan om het sportpark en de velden te betreden!

16 maart 18:30  Ondanks het feit dat ons sportpark is gesloten, is vandaag gebleken dat ons complex toch gebruikt wordt om te voetballen. We snappen dat het niet leuk is, maar we willen een ieder toch dringend verzoeken om ons complex niet te betreden tot nader order!meer »

1386x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!