Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Dames / Meiden

Nieuws Dames / Meiden

Teamindeling MO-klasse en VR1 seizoen 2021-2022

11 juni 16:15  Onderstaand vind u de voorlopige team indelingen van de MO-klasse en VR1 voor komend seizoen. De nadruk ligt op het woord 'voorlopig' !! Er zijn immers verschillende omstandigheden denkbaar, waardoor het noodzakelijk is om veranderingen in deze opzet aan te brengen. Mochten er mutaties zijn, dan wordt dat op deze pagina gemeld. meer »

351x gelezen

Einde seizoen; regio cup, onderlinge wedstrijden en trainingen

28 mei 21:00  De kogel is door de kerk. Jeugdteams die willen kunnen vanaf 5 juni meedoen aan de regio cup. Daarnaast kunnen volwassen leden ook weer trainen zonder beperkingen en onderlinge wedstrijden spelen tegen andere DSO teams. Toeschouwers zijn helaas nog niet welkom.meer »

2075x gelezen

Koningsdag toernooi

25 april 11:00  Zaterdagochtend 9.15 uur zon overgoten Sportpark Bentwoud, de allerkleinsten MO-9 en de MO -11 verzamelen zich op de parkeerplaats. Weer een meiden toernooi, ondanks de zon was het wat frisjes deze ochtend. De opzet weer hetzelfde als het paastoernooi maar nu zijn het FC Twente, FC Heerenveen, FC Utrecht en FC Volendam die de klok slaan. 9.45 uur aftrap eerste wedstrijd, opzet 6 x 6 op een kwart veld duur 15 minuten. Drie poulewedstrijden, winnaar poule wint toernooi. meer »

170x gelezen

Doorgaan, stoppen of overschrijven?

13 april 17:15  Het einde van het seizoen is weer bijna in zicht. Speel jij volgend jaar nog door bij sv DSO of wil je stoppen? Laat het ons dan deze maand nog weten!meer »

410x gelezen

Trainer Henk de Goede neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van de Vrouwen 1

1 april 17:45  Na twee seizoenen vind Henk de Goede (64) dat er een jongere man voor de groep moet komen te staan. Het eerste seizoen was perfect met deze fantastische groep meiden te mogen samenwerken. Het tweede seizoen tot nu toe is voor iedereen toch een drama, corona gooide roet in onze plannen. Toch altijd goede opkomst, door wind en regen het maakt hun niets uit. Veel meegemaakt: leuke momenten en minder leuke momenten, maar dat laatste vergeten we vlug. Mijn dank gaat uit naar het bestuur van de damesafdeling. Ook gaat mijn dank uit naar Sara van Vliet, leidster van de groep. meer »

390x gelezen

Paastoernooi Meidenafdeling 20/3/201

20 maart 19:45  Zaterdagochtend het is zonnig op Sportpark Bentwoud. De jongsten van de meiden trappen af en verzamelden al om 9:15. Het ochtend programma bestaat uit de MO9-1, Mo11-1, Mo11-2. Deze teams zijn door elkaar gehusseld en bestaan nu uit vier teams, te weten Arsenal, Barcelona, Chelsea, Dortmund. Om 9:45 werd er afgetrapt, drie poule wedstrijden 6 tegen 6. Er werd aardig gespeeld en de wedstrijden verliepen soepel. Alle vier de ploegen speelden toch een beetje met geslepen messen. Niemand wilde toegeven en er werd om elke meter gestreden. Dit resulteerde in leuke duels en goede combinaties. De jongsten onder ons speelden wat ze waard waren. Heel leuk om te zien dat er bij deze meiden een hoop vooruitgang is te zien, Chapeau. Iedereen kon van elkaar winnen maar de absolute winnaar was toch Arsenal daarachter Barcelona, Dortmund en Chelsea. meer »

128x gelezen

Corona maatregelen DSO

27 augustus 20:15  Na ruim 5 maanden zonder officiële wedstrijden mogen we zaterdag weer beginnen. Uiteraard wel met de nodige maatregelen in verband met corona.meer »

996x gelezen

Trainingen in de zomer en opening kantine

26 juni 11:00  Zoals reeds bekend kan er beperkt door worden getraind in deze zomer. Ook de kantine opent vanaf donderdagavond 2 juli weer haar deuren.meer »

5538x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!