23 januari 2024 18:00

Technische Commissie

Spelers opleiden voor het 1e elftal is waar we het bij sv DSO onder andere voor doen. En de debutantenmachine blijft dit jaar maar doorgaan.

Tim_Prive_DSO.jpgTim Privé

Daar waar het in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen RVVH Tim Privé was die zijn debuut mocht maken in sv DSO 1 was het afgelopen zaterdag de beurt aan Joren Zijlstra en Bram Jonckers.

In de wedstrijd tegen Zwaluwen kwam Joren Zijlstra in de rust het veld in als linker centrale verdediger. Gedurende de 2e helft kwam 20 minuten voor tijd ook Bram Jonckers het veld in als aanvallende middenvelder.

Joren_Zijlstra_DSO.jpgJoren Zijlstra
Bram_Jonckers_DSO.jpgBram Jonckers

Beide talenten speelden zeer verdienstelijk en hebben hun aandeel geleverd in het welverdiende punt tegen titelkandidaat Zwaluwen (0-0).

Zowel Tim als Joren en Bram zijn van jongs af aan al lid van sv DSO en hebben diverse jeugdselectie-elftallen doorgelopen. Ook nu blijkt maar weer dat zelf opgeleide spelers volop kansen krijgen om zicht te laten zien in de sterke 4e divisie. Iets waar we bij sv DSO enorm trots op zijn!

Bron: sv DSO