Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Algemeen

Nieuws Algemeen

Dringend behoefte aan barpersoneel!

Gisteren, 17 september 17:30  Per direct zijn wij op zoek naar mensen/leden die willen helpen achter de bar en in de keuken (vanaf 16 jaar).meer »

17x gelezen

Remto Automaterialen en JUST Notarissen nieuwe shirtsponsors

Gisteren, 17 september 14:00  Bijzonder trots kunnen wij melden dat Remto Automaterialen en JUST Notarissen de nieuwe sponsors zijn van het wedstrijdtenue.meer »

46x gelezen

Op 18 september start de Grote Club Actie weer, een mooi moment voor alle leden om loten te verkopen om zo zichzelf en de club verder te helpen.

Gisteren, 17 september 13:15  Met het opgebrachte geld willen we het speeltuintje van een opknapbeurt voorzien! Daar is veel geld voor nodig!meer »

10x gelezen

Vacature Hoofdleider bij de Jeugdafdeling

Gisteren, 17 september 13:00  Wij zoeken een eerste aanspreekpunt voor de teambegeleiders (trainers/ leiders) van een leeftijdsklasse. Zie verder voor de inhoud van deze functie.meer »

170x gelezen

Nieuwe sponsor: Horé-Plaza, uw leverancier voor horeca apparatuur

15 september 21:45  Horé-Plaza uit Benthuizen heeft zich voor drie jaar als bordsponsor aan sv DSO verbonden. Het opvallende bord hangt nabij het horeca plein en is niet te missen!meer »

44x gelezen

svDSO behaalt prima resultaat in de beker

15 september 16:15  Zaterdag 2e klasser behaalde in de eerste officiële thuiswedstrijd verdienstelijk een 1-1 gelijkspel.meer »

83x gelezen

DRINGEND hulp gevraagd voor fotoshoot Jumbo voetbalplaatjes

15 september 15:45  A.s. zaterdag 18 sept. (in de ochtend), moeten er weer flink wat DSO JO- en MO spelers op de foto voor de Jumbo voetbalplaatjes. Daarvoor vragen wij DRINGEND hulp !!!meer »

189x gelezen

Kick-off dag - zaterdag 25 september

15 september 13:30  Deze dag speciale kick-off tarievenmeer »

175x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!