Nieuws Jeugdafdeling - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Jeugdafdeling

Nieuws Jeugdafdeling

Hallo

Vacature Hoofdleider JO10/ JO12 bij de Jeugdafdeling

23 mei 16:45  Wij zoeken een eerste aanspreekpunt voor de teambegeleiders (trainers/ leiders) van deze leeftijdsklassen. Zie verder voor de inhoud van deze functie.meer »

192x gelezen

Hoofdleider bovenbouw meidenafdeling gezocht!

2 mei 14:15  Voor onze groeiende meidenafdeling zijn we op zoek naar versterking. We zoeken een hoofdleider voor de bovenbouw die samen met de algemeen hoofdleider, Peter Gankema, die de onderbouw zal doen, de teams, trainers en ouders wil begeleiden.meer »

358x gelezen

Opvolging jeugdvoorzitter per 30 juni a.s.

23 april 19:30  Zoals eerder op deze site aangegeven komt per 30 juni de functie ‘jeugdvoorzitter’ vacant. Per die datum wordt deze voorzittershamer overgedragen aan Niels Bothoff en Julien Anthony. meer »

499x gelezen

Kennis maken met: Barry Sikking (Hoofd Opleidingen)

18 april 21:45  Sinds dit seizoen is Barry de nieuwe Hoofd Opleidingen bij sv DSO. Het seizoen loopt richting het einde dus een mooi moment om nader kennis te maken Barry en zijn ervaring in de functie van Hoofd Opleidingen.meer »

662x gelezen

Bestuursmededeling: onze secretaris gaat verder als trainer

1 maart 20:45  Nadat Mark Privé als secretaris was gekozen op de laatste Algemene Ledenvergadering begon hij enthousiast aan deze taak. Maar tegelijkertijd ontstond er een probleem op het trainersfront.meer »

606x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!