Nieuws senioren mannen - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws senioren mannen

Nieuws senioren mannen

Aankondiging: ALV op 9 oktober 2023

24 september 17:15  Het bestuur van sv DSO nodigt u hierbij uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) Datum: 9 oktober a.s. aanvang 20:00 uur Locatie: Kantine sv DSO NB: Leden tot 18 jaar mogen vertegenwoordigd worden door hun ouders / verzorgersmeer »

380x gelezen

Volgende thuiswedstrijd sv DSO 1: sv DSO - FC 's-Gravenzande

19 september 19:30  Voor de agenda: 30 september om 14:30 wordt er afgetrapt op sportcomplex Bentwoud voor de wedstrijd sv DSO 1 - FC 's-Gravenzande 1. Wij verwachten weer veel supporters om onze mannen te helpen naar de overwinning.meer »

245x gelezen

Oudste sv DSO lid 90 jaar!

16 september 0:15  Vandaag, 16 september 2023 is ons oudste lid jarig. Michel de Wit blaast vandaag 90 kaarsjes uit.meer »

233x gelezen

Vraag & Aanbod

22 augustus 20:00  Economisch gezien zijn het voor steeds meer mensen moeilijke tijden. Hierdoor kan de aanschaf van voetbal spullen een zware last zijn. Daarnaast groeien onze kinderen als kool en is het zonde om de vaak nog goede spullen weg te gooien of ongebruikt in de kast te laten liggen. Het is wel zo duurzaam om deze dan door iemand anders nog te laten gebruiken.meer »

316x gelezen

Aanscherping regelgeving vuurwerk tijdens wedstrijden

17 augustus 21:00  De KNVB heeft de regelgeving over het gebruik van vuurwerk bij voetbalwedstrijden ingaande het komende seizoen nog verder aangescherpt. Het is verboden om voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken. De vereniging moet alles in het werk stellen om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken voor, tijdens en na de wedstrijd.meer »

309x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!