Vertrouwenspersonen sv DSO - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vertrouwenspersonen sv DSO

Vertrouwenspersonen sv DSO

sv DSO wil iedereen een sportieve en sociaal veilige omgeving bieden. Ongewenst gedrag past daar niet in. Maar soms gebeuren er op of rond de voetbalvelden helaas zaken die niet prettig zijn.

Vaak zullen die zaken direct worden besproken worden met de trainer of leiding van een team. Maar het kan voorkomen dat je liever met iemand anders wilt praten, omdat het onderwerp te gevoelig ligt of gewoon omdat je dat prettiger vind.

Daarom zijn er bij sv DSO twee vertrouwenspersonen beschikbaar: Kees Pouwiel en Anuska Mandzi-Gouw.

Deze vertrouwenspersonen nemen vragen, klachten en meldingen in behandeling die gaan over ongewenst gedrag binnen onze vereniging. Hieronder worden verstaan: (seksuele) intimidatie, agressie en geweld, bedreiging, pesten en alle vormen van discriminatie.
De vertrouwenspersonen vormen het aanspreekpunt voor leden, ouders, vrijwilligers en, eventueel bezoekers.

Wil je met iemand praten stuur dan een berichtje naar vertrouwen@svdso.nl, wij zullen zsm contact met je opnemen.

Indien je voorkeur hebt kun je hierbij aangeven met wie je wilt praten Kees Pouwiel of Anuska Mandzi-Gouw.

Het gesprek is vertrouwelijk, wij bepalen altijd samen hoe het vervolg eruit zal zien, alleen advies, verdere begeleiding en/of bemiddeling of doorverwijzing naar een andere vorm van professionele ondersteuning.

Specifiek in het geval van seksuele intimidatie en misbruik in de sport en hoe dan te handelen volgen we de werkwijze zoals weergegeven in de infographic van het NOC-NSF.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!