Commerciële Commissie | Algemeen - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Commerciële Commissie | Algemeen

Commerciële Commissie | Algemeen

Sponsors en s.v. DSO horen onlosmakelijk bij elkaar. s.v. DSO combineert gezelligheid, sportiviteit en prestaties, zowel binnen als buiten de lijnen. Meer dan 60 sponsors hebben zich inmiddels verbonden aan onze prachtige vereniging. We zijn daar als vereniging trots op en blij met de steun dat we nieuwe sponsoren mogen blijven verwelkomen. Sponsor zijn bij s.v. DSO levert echter ook veel op. Denk aan nieuwe en versterkende relaties, veel sponsoractiviteiten en natuurlijk het trotse gevoel van jouw naam die aan de club verbonden is. De laatste thuiswedstrijd van de maand is het sponsorhome geopend en ca. 4x per jaar organiseren wij een leuk evenement.

Wie zijn wij?
Om alle bestaande sponsors optimaal te kunnen bedienen en nieuwe sponsors te benaderen is er een commerciële commissie actief binnen s.v. DSO.

Naam

Functie

Telefoonnummer

E-mail

Maurice de Jonge

Voorzitter Commissie

06 – 57 59 68 82

sponsoring@svdso.nl

Jay Weber

Accountmanagement

 

sponsoring@svdso.nl

Vacature

Secretariaat

 

 

Vacature

Marketing & Communicatie

 

 

Vacature

Events

 

 


Wat bieden wij?
Door de unieke – en bovenal gezellige – sfeer die bij s.v. DSO heerst, voel je je als sponsor zeker thuis. Tijdens de thuiswedstrijd is het zeer fraaie clubgebouw een gezellige ontmoetingsplaats bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. De plek om onder het genot van een hapje en drankje relaties aan te knopen.

Gedurende het seizoen worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de sponsors om de onderlinge persoonlijke en zakelijke contacten op te frissen en te verstevigen, maar natuurlijk ook om s.v. DSO te steunen. Tijdens de laatste thuiswedstrijd van de maand is het sponsorhome voor de sponsoren geopend. Nog steeds is voetbal hét medium om marketingdoelen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Het zorgt voor een win-winsituatie, zowel voor de sponsor als voor de vereniging.

Wat zijn de mogelijkheden?
Bij s.v. DSO zijn er een aantal soorten sponsormogelijkheden die onderverdeeld zijn in categorieën namelijk: Hoofdsponsor, Clubsponsor en Jeugdsponsor. Daarnaast zijn er nog de losse sponsormogelijkheden zoals: websitesponsor, reclameboardsponsor, advertentiesponsor en diverse andere mogelijkheden. Kortom, een legio aan mogelijkheden om jouw steentje bij te dragen aan onze mooi club. 

>> Bekijk de mogelijkheden <<

Wil je meer informatie over alle sponsormogelijkheden, georganiseerde activiteiten, mogelijkheid om vergader-/eventruimte (sponsorhome) te gebruiken of heb je een andere vraag, neem dan contact op met de commerciële commissie. Wij nodigen u van harte en geheel vrijblijvend uit om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken! Hopelijk tot snel!

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!