Gerben Jansen toernooi 2022 - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gerben Jansen toernooi 2022

Gerben Jansen toernooi 2022

1e sv DSO Gerben Jansen toernooi

Op zaterdag 18 juni 2022 wordt het 1e sv DSO Gerben Jansen toernooi gespeeld voor onze meidenafdeling. Deze dag is verdeeld in 3 toernooien. In de ochtend spelen de MO8, MO9, MO10, MO11-2 & MO13-2. In de na-ochtend/middag spelen de MO11-1, MO13-1, MO15-1 & MO17-1, waar tevens ook de wisseltrofee wordt uitgedeeld. Het toernooi wordt afgesloten met de poules van de MO15-2, MO17-2 & VR1. 
 
Het beloofd een mooie, voetbalrijke dag te worden. Dit toernooi wordt opgedragen aan de helaas veel te jong overleden oud-voorzitter van de meidenafdeling, Gerben Jansen. Er wordt geld opgehaald voor het KWF.
 
De hele dag is er gezellige muziek, lekker eten en drankjes. Samen met alle vrijwilligers, teams en de organisatie gaan we er een onvergetelijke dag van maken! De teams komen uit het hele land & Engeland. Binnen enkele weken na de aankondiging was het toernooi bomvol, met ruim 65 teams en zo'n 1000 speelsters.
 
Na afloop van het toernooi is er voor ieder team een beker te ontvangen. Ondanks dat we allemaal hopen te winnen, gaat plezier voorop en willen we ervoor zorgen dat alle meiden een onvergetelijk toernooi ervaren. 
 
Deelnemende verenigingen:
 
- ASC
- Bristol Ladies
- DSVP
- fc 's Gravenzande
- fc Abcoude
- fc Zoetermeer
- Jonge Spartaan
- Kadoelen
- Leidschenveen
- SJC
- sv Charlois
- sv Duindorp
- sv DSO
- sv Nieuwkoop
- VDL
- VELO
- VOC
- Voorschoten
- vv Zwaluwen
- VVAC
 
Vragen? Neem contact op met de toernooicommissie via svdsomeiden@gmail.com

gerben_jansen_toernooi_2022.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!