Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Orthodontistenpraktijk De Wereldlach verlengt overeenkomst met 5 jaar!

31 maart 14:45  In moeilijke tijden schouder-aan-schouder staan. Met een verlenging van maar liefst 5 jaar spreekt Orthodontistenpraktijk De Wereldlach haar vertrouwen uit in de samenwerking met sv DSO.meer »

259x gelezen

Gamecity pop-up drive through!

18 maart 8:30  Tijdens de lockdown staan we bij Gamecity niet stil, we zijn vol in ontwikkeling. Nieuwe karts, een vernieuwde lasergame arena én een echte drive-through! Er zijn allerlei heerlijke, over-the-top versierde zoetigheden te bestellen. Ga jij voor een wafel, donut, een crazy coffee of voor gewoon allemaal?meer »

98x gelezen

AHC Accountants & Adviseurs en sv DSO “investeren in vooruitgang”

2 februari 9:30  Met AHC Accountants & Adviseurs heeft sv DSO voor een periode van 3 jaar wederom een bordsponsor aan onze club weten te binden.meer »

249x gelezen

sv DSO en McDonald’s Zoetermeer & Bleiswijk verlengen overeenkomst

25 januari 9:00  sv DSO en McDonald’s Zoetermeer & Bleiswijk blijven ook de komende drie jaar samenwerken. Het sponsorcontract met de populaire restaurantketen is per januari 2021 verlengd.meer »

210x gelezen

FavoFoods bordsponsor bij sv DSO

22 januari 13:45  FavoFoods heeft zich voor 3 jaar als bordsponsor aan onze vereniging verbonden. FavoFoods is importeur van authentieke, betaalbare en luxe levensmiddelen.meer »

278x gelezen

DLR Adviesgroep blijft langer aan sv DSO verbonden

28 december 21:30  DLR Adviesgroep, naamgever van het DLR Top Jeugd Toernooi, heeft de overeenkomst voor twee sponsorborden tot eind 2022 verlengt. Hiermee blijft DLR aan de vereniging verbonden ook nu er geen Top Toernooi gespeeld mag worden.meer »

106x gelezen

Sponsornieuws! ROBSWART Bedrijfshuisvesting nieuwste bordsponsor

30 november 10:00  Met ROBSWART Bedrijfshuisvesting heeft wederom een Zoetermeers bedrijf de weg naar Sportpark Bentwoud gevonden. ROBSWART Bedrijfshuisvesting is voor de komende 3 jaar bordsponsor bij onze vereniging.meer »

247x gelezen

Nieuwe sponsor: MoreStorage B.V.

26 november 11:15  sv DSO is zeer content te kunnen melden dat MoreStorage, specialisten op het gebied van warehousing en fulfilment zich voor 3 jaar als bordsponsor aan onze vereniging heeft verbonden.meer »

723x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!