Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Let's Go-Kart!

19 mei 22:15  Vanaf 19 mei mag onze hoofdsponsor Gamecity de kartbaan weer openen. Als vereniging schenken wij hier graag even wat aandacht aan.meer »

194x gelezen

Vacature: Commerciële Commissie

20 april 22:00  Ter uitbreiding van het team verantwoordelijk voor de sponsoring zijn wij op zoek naar meerdere commerciële en creatieve vrijwilligers. meer »

412x gelezen

Nieuwe bordsponsor: LeoFix VOF

15 april 14:30  LeoFix VOF heeft zich voor 3 jaar als bordsponsor aan onze vereniging verbonden. LeoFix VOF is een allround klus- en onderhoudsbedrijf, gevestigd in Zoetermeer.meer »

206x gelezen

Orthodontistenpraktijk De Wereldlach verlengt overeenkomst met 5 jaar!

31 maart 14:45  In moeilijke tijden schouder-aan-schouder staan. Met een verlenging van maar liefst 5 jaar spreekt Orthodontistenpraktijk De Wereldlach haar vertrouwen uit in de samenwerking met sv DSO.meer »

376x gelezen

Gamecity pop-up drive through!

18 maart 8:30  Tijdens de lockdown staan we bij Gamecity niet stil, we zijn vol in ontwikkeling. Nieuwe karts, een vernieuwde lasergame arena én een echte drive-through! Er zijn allerlei heerlijke, over-the-top versierde zoetigheden te bestellen. Ga jij voor een wafel, donut, een crazy coffee of voor gewoon allemaal?meer »

167x gelezen

AHC Accountants & Adviseurs en sv DSO “investeren in vooruitgang”

2 februari 9:30  Met AHC Accountants & Adviseurs heeft sv DSO voor een periode van 3 jaar wederom een bordsponsor aan onze club weten te binden.meer »

350x gelezen

sv DSO en McDonald’s Zoetermeer & Bleiswijk verlengen overeenkomst

25 januari 9:00  sv DSO en McDonald’s Zoetermeer & Bleiswijk blijven ook de komende drie jaar samenwerken. Het sponsorcontract met de populaire restaurantketen is per januari 2021 verlengd.meer »

274x gelezen

FavoFoods bordsponsor bij sv DSO

22 januari 13:45  FavoFoods heeft zich voor 3 jaar als bordsponsor aan onze vereniging verbonden. FavoFoods is importeur van authentieke, betaalbare en luxe levensmiddelen.meer »

346x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!