Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Remto Automaterialen en JUST Notarissen nieuwe shirtsponsors

Gisteren, 17 september 14:00  Bijzonder trots kunnen wij melden dat Remto Automaterialen en JUST Notarissen de nieuwe sponsors zijn van het wedstrijdtenue.meer »

46x gelezen

Nieuwe sponsor: Horé-Plaza, uw leverancier voor horeca apparatuur

15 september 21:45  Horé-Plaza uit Benthuizen heeft zich voor drie jaar als bordsponsor aan sv DSO verbonden. Het opvallende bord hangt nabij het horeca plein en is niet te missen!meer »

44x gelezen

Let's Go-Kart!

19 mei 22:15  Vanaf 19 mei mag onze hoofdsponsor Gamecity de kartbaan weer openen. Als vereniging schenken wij hier graag even wat aandacht aan.meer »

288x gelezen

Vacature: Commerciële Commissie

20 april 22:00  Ter uitbreiding van het team verantwoordelijk voor de sponsoring zijn wij op zoek naar meerdere commerciële en creatieve vrijwilligers. meer »

514x gelezen

Nieuwe bordsponsor: LeoFix VOF

15 april 14:30  LeoFix VOF heeft zich voor 3 jaar als bordsponsor aan onze vereniging verbonden. LeoFix VOF is een allround klus- en onderhoudsbedrijf, gevestigd in Zoetermeer.meer »

288x gelezen

Orthodontistenpraktijk De Wereldlach verlengt overeenkomst met 5 jaar!

31 maart 14:45  In moeilijke tijden schouder-aan-schouder staan. Met een verlenging van maar liefst 5 jaar spreekt Orthodontistenpraktijk De Wereldlach haar vertrouwen uit in de samenwerking met sv DSO.meer »

573x gelezen

Gamecity pop-up drive through!

18 maart 8:30  Tijdens de lockdown staan we bij Gamecity niet stil, we zijn vol in ontwikkeling. Nieuwe karts, een vernieuwde lasergame arena én een echte drive-through! Er zijn allerlei heerlijke, over-the-top versierde zoetigheden te bestellen. Ga jij voor een wafel, donut, een crazy coffee of voor gewoon allemaal?meer »

224x gelezen

AHC Accountants & Adviseurs en sv DSO “investeren in vooruitgang”

2 februari 9:30  Met AHC Accountants & Adviseurs heeft sv DSO voor een periode van 3 jaar wederom een bordsponsor aan onze club weten te binden.meer »

465x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!