Sponsor nieuws - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Sponsornieuws: JvD Onderhouds Groep boarding sponsor bij DSO

12 september 16:45  Met diverse sponsoruitingen op ons complex heeft JvD Onderhouds Groep zich als boarding sponsor voor minimaal drie jaar aan sv DSO verbonden. Wij danken Jochem voor het vertrouwen en kijken uit naar een prettige samenwerking.meer »

217x gelezen

Sponsoren verlengen overeenkomst

25 augustus 11:45  Sponsoren verlengen massaal overeenkomst en blijven de komende jaren de vereniging ondersteunen!meer »

306x gelezen

Sponsorhome laatste thuisduels geopend

12 april 16:00  Het beloofd een spannend slot van de competitie te worden en daarvoor zal het sponsorhome de laatste drie thuisduels van de competitie geopend zijn voor onze sponsoren en relaties. meer »

346x gelezen

Nieuwe bordsponsoren verbinden zich aan sv DSO

11 april 21:45  Dat sv DSO niet alleen scoort op het veld maar ook daarbuiten is voor een ieder die Sportpark Bentwoud bezoekt inmiddels al duidelijk geworden. Ook dit seizoen verbinden bedrijven zich weer graag als sponsor aan onze mooie vereniging en groeit de sponsorgroep maar door.meer »

378x gelezen

Bagbooking heeft zich als bordsponsor aan DSO verbonden

5 januari 15:00  Bagbooking, uw partner voor een zorgeloze start van uw vakantie, heeft zich voor minimaal drie jaar als bordsponsor aan de vereniging verbonden. meer »

285x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!