Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Dames / Meiden

Nieuws Dames / Meiden

Daan Klinkenberg thuis in Scandinavi�: ?Vlak voor ons huis schoten bendeleden elkaar neer?

Gisteren om 10:00  Een week per jaar naar de Spaanse zon was voor Daan Klinkenberg (26) vroeger genoeg. Reizen en avontuur was niet aan hem besteed. Drie jaar geleden veranderde dat. Hij vertrok bij FC Volendam en zocht het voetbalgeluk in Finland. Inmiddels mag de linkspoot zich ‘Mister Scandinavië’ noemen. Hij woonde tussen de bergen, kwam in een gangoorlog terecht en kocht een levensvoorraad sjaals.   meer »


Belgische voetbalbond annuleert fandorp in Vilvoorde

Gisteren om 9:37  De Belgische voetbalbond heeft afgelopen week besloten om het officiële fandorp in het Asiat Park Vilvoorde, The Desert genaamd, te annuleren. Reden voor de annulering is de tegenvallende verkoop van tickets, meldt Manu Leroy, directeur Marketing en Communicatie van de KBVB. meer »


Laat het Nederlands elftal zien dat je ze support

Gisteren om 9:28  Ben jij al klaar voor het WK? Haal dan snel jouw oranje versiering in huis. Zo kun jij alvast je huis versieren om het Nederlandse elftal te laten zien dat je ze support. Er zijn verschillende manieren waarop je de wedstrijd kunt bekijken. Organiseer samen met de buurt een buurtbarbecue en regel een groot scherm. Zo kun je de hele straat versieren en iedereen moet natuurlijk oranje gekleed komen. Is het niet zo lekker weer? Dan geef je een wk feestje thuis. Ook hier heb je voldoende decoraties die je kunt inslaan om je huis helemaal in thema te versieren. Haal de koude dranken en hapjes maar vast in huis. meer »


Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m?n gezicht"

Gisteren om 8:00  In elk voetbalteam zit wel iemand die zijn voetbalbroek soms inruilt voor een lolbroek. De grappenmaker van de kleedkamer is de nachtmerrie van de andere spelers. Zijn streken zijn soms ordinair, soms melig, maar achteraf buldert iedereen van het lachen. Vandaag spreken we RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen die zelf nooit goed oplet.   meer »


Samenvatting Nederland - Qatar (2-0)

29 november 2022 23:09  Het Nederlands Elftal heeft zich geplaatst voor de achtste finale van het WK. De ploeg van Louis van Gaal speelt tot dusver geen geweldig toernooi, maar weet op de beslissende momenten wel te winnen. Als koploper van groep A is de eerste opponent in de knock-outfase de  Verenigde Staten.  meer »


Meer nieuws

25 november 2022 14:30 Samenvatting Wales - Iran 0-2

23 november 2022 13:58 Samenvatting Marokko - Kroati�

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!