Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Dames / Meiden

Nieuws Dames / Meiden

DSO gesloten op maandag 5 december 2022

20 november 21:45  In verband met het avondje van Sint en Piet, trainen wij deze avond een keer niet. Maak er een fijne avond van met groot en klein en ons complex zal deze avond gesloten zijn.meer »

150x gelezen

Roetveeg pieten bezochten vandaag de kleinste DSO-ers

13 november 16:30  Op zondag 13 nov. werden de 5- en 6 jarige DSO spelers tijdens hun wedstrijden verrast door een groepje roetveeg pieten. Sinterklaas had de Pieten gevraagd om even de uitnodigingen voor het aankomende sinterklaasfeest bij de DSO spelers langs te brengen.meer »

185x gelezen

Nieuwe penningmeester

11 november 16:45  Beste Leden, Zoals U op de Algemene Ledenvergadering heeft onze vorige penningmeester Reinier van Eijk door prive omstandigheden van Ugur Arslan tijdelijk overgenomen, de verwachting was dat dit binnen afzienbare tijd opgelost zou worden maar helaas heeft Ugur aangegeven meer tijd nodig te hebben en hebben we in onderling overleg gezocht naar een nieuwe penningmeester.meer »

379x gelezen

Vraag en aanbod weer actief

12 oktober 21:30  Economisch gezien zijn het voor steeds meer mensen moeilijke tijden. Hierdoor kan de aanschaf van voetbal spullen een zware last zijn. Daarnaast groeien onze kinderen als kool en is het zonde om de vaak nog goede spullen weg te gooien of ongebruikt in de kast te laten liggen.meer »


Ons voetbal is voor iedereen: Discriminatie Melder

10 oktober 17:15  Voetbal zorgt voor plezier, samenhorigheid en verbroedering. Helaas ontstaan er ook situaties in en rondom het veld die niet zo positief zijn. Bij sv DSO weten we dat voetbal voor iedereen is en dat er voor discriminatie geen plaats is. De KNVB is gestart met de One Love Campagne om racisme en discriminatie in de voetbal te bestrijden. Mocht je tijdens of rondom een wedstrijd discriminatie of racisme ervaren dan kan je dit melden bij je eigen afdeling, bij de Commissie Sportiviteit en Respect (CSR) of bij de Vertrouwenspersonen van sv DSO. Om het melden nog makkelijker te maken is er sinds kort ook een App beschikbaar, De Discriminatie Melder. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!