De trainers Sara van Vliet en Peter Gankema stuurde deze meiden de wei in, in de goal Maureen centraal Dani en Alyana en de beiden backs Anne en Manel het middenveld met Talia Yaoh Charlotte en voor Quinty Jaydah en Pien.

Deze elf moesten het opnemen tegen de promovendus BSC ’68, de buren dus.

De bank mocht er ook wezen aan talenten geen gebrek, Sascha Mika Noélle Eden Shaya en Siena.
Het was sv DSO wat gelijk hoog druk zette.

En dit resulteerde in de 2e minuut een goal op, Talia werd scherp aangespeeld en die bedacht zich geen moment en liet het net bollen 1 – 0.

BSC ’68 was nog niet wakker want na de aftrap was het Quinty met een solo en die zette de 2 – 0 op het scorebord.

Het was net of BSC ’68 niet aanwezig was want dezelfde Talia schoot in de 5e minuut de 3 – 0 binnen.

Het middenveld en de achterhoede combineerde er op los en dit bracht de spitsen aan sv DSO-zijde wel in makkelijke scoring posities.

Want in de 15e minuut ging Pien op de brommer even langs haar vrouwtje en schoot snoeihard binnen de 4 – 0 was een feit.

BSC ’68 probeerde wel steeds op te bouwen maar het sterkte spel aan sv DSO-zijde gooide steeds roet in het eten.

Zo was het in de 21e minuut weer raak een dribbel recht door de verdediging van BSC ’68 door de goed spelende Charlotte en die zag haar schot tegen de touwen belanden 5 - 0.

Deed BSC ’68 dan helemaal niets ja hoor, maar ze kwamen niet verder dan de middenlijn daar hield het op.

Er werd in de 30e minuut gewisseld en Noélle kwam en Pien ging.

Ook Manel en Shaya kwamen en Alyana Charlotte gingen.

In de 32e minuut werd de 6 – 0 aangetikt maar de assistent-scheidsrechter zag hier vermeend buitenspel in.

Niet veel later ging ook Manel naar de kant en Eden kwam voor haar.

Maar in de 36e minuut was het de goaltjesdief Talia die gewoon de verdediging van BSC ‘68 het nakijken gaf en toen werd haar goal wel goed gekeurd 6 – 0.

Ook de goed spelende Jaydah pikte haar goaltje mee met een schot in de verre hoek de 7 – 0 binnen.

De trainers spraken in de rust toch wel hun pupillen strak aan, blijven voetballen was het motto.

BSC ’68 had een verse keepster erin gezet, en deze had een engeltje op de schouder want een schot uit de tweede lijn kwam op de paal in de 46e minuut.

Even wat gas terug aan sv DSO-zijde maar in de 59e minuut met een goede combinatie over links was het toch weer raak de 8 – 0 werd op een sublieme manier binnen geschoten door Sascha.

Het luxe probleem aan sv DSO-zijde gaf de trainers de gelegenheid om weer te wisselen.

In de 66e minuut ging het wel heel makkelijk Jaydah en Pien dolden de verdediging maar het werd niet beloont het schot van Pien ging voorlangs.

De koek was nog niet op want die zelfde Pien tikte twee minuten later de 9 - 0 aan.

Drie minuten later was zoef de haas (Pien) op rechts die een sluwe steekpass gaf en Quinty bedacht zich geen moment en zette de dubbele cijfers op het scorebord.

Was het de keeper Maureen aan sv DSO-zijde die negentig minuten scherp was, maar toch in de laatste minuut moest ingrijpen.

Talia kreeg in de 82e minuut een publiek wissel.

De match werd rustig uitgespeeld, sv DSO is geen enkele keer in de problemen geweest op dat ene moment na.

Aanstaande zaterdag 05-11-2022 spelen de meiden uit tegen RCL om 11:00 uur, adres Sportpark De Bloemerd, Bloemerd twee 2353BZ Leiderdorp.