Piet Gelauf jr nieuwe trainer sv DSO onder 23 - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Piet Gelauf jr nieuwe trainer sv DSO onder 23

Piet Gelauf jr nieuwe trainer sv DSO onder 23

28 april 2022 10:30

Jan Linkerhof

Met ingang van het seizoen 2022-2023 gaat sv DSO deelnemen aan de “nieuwe” O23 competitie. Met deze deelname zet sv DSO een nieuwe stap om de brug tussen de jeugd, het 2e team en de hoofdmacht te verkleinen en met die achtergrond heeft sv DSO in de persoon van de ervaren trainer Piet Gelauf jr. een deskundige trainer voor het nieuw te starten team aangetrokken.

Piet Gelauf jr heeft veel ervaring opgedaan als jeugdtrainer in alle leeftijdsklassen en  als hoofdtrainer en assistent-trainer bij de senioren. Clubs als SVH, Vredenburch, ODB en laatstelijk vv Laakkwartier hebben van zijn diensten gebruik kunnen maken . Verder is Piet Gelauf, samen met zijn vader, eigenaar van de in Den Haag bekende keepers- en voetbalschool  De Nieuwe Burcht.

De ambities om de jeugdopleiding verder te professionaliseren, het 2e team op niveau te houden en het maximale uit de ontwikkeling van de jeugd te halen liggen aan dit besluit ten grondslag. Op termijn moeten dan ook (nog) meer eigen leden naar de hoofdmacht doorstromen.

Door de introductie van het O23 team krijgt de jeugd langer de kans om zichzelf samen met andere leeftijdgenoten op het hoogste niveau te ontwikkelen. Het team zal een mix worden van talentvolle 19+ en jeugdige 2e team spelers. De O23 competitie wordt dan ook gezien als een extra opleidingscompetitie waar sommige spelers niet “vast” in zullen spelen maar een extra mogelijkheid krijgen om op senior niveau te acteren en ontwikkelen.

piet_gelauf_jr_svdso.jpg
foto: Haaglanden Voetbal

Bron: Haaglanden Voetbal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!