Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

svDSO legt spelers vast voor volgend seizoen

svDSO legt spelers vast voor volgend seizoen

22 december 2021 18:30


De Technische Commissie van svDSO is achter de schermen druk al bezig met het volgende seizoen. Afgelopen weken is de volledige technische staf weer vastgelegd voor het volgende seizoen en zijn er veel gesprekken gevoerd met de spelers van de huidige A-selectie.

De spelers geven aan dat ze het erg naar hun zin hebben bij de zaterdag 2e klasser. Er is veel plezier onderling en de spelers hebben de ambitie om verdere stappen te maken in hun ontwikkeling.

De TC is content dat veel spelers een lange termijn aan de club verbonden willen blijven. "Onze waardering is groot voor hun fantastische prestaties op het veld, maar ook voor hun inzet om een hechte groep te zijn", aldus de TC.

De volgende spelers hebben hun ja-woord voor volgend seizoen gegeven:
- Sven Wolsheimer
- Jeffrey Aarts
- Jurian Koevoets
- Jered Badal
- Daley Windhorst
- Jay Weber
- Tim Lamboo
- Wesley Vaes
- Delano de Rooij

Pepijn de Pagter gaat komend jaar een HBO-opleiding volgen en zal alles uit de kast halen om deel uit te blijven maken van de selectie van svDSO. De Pagter kwam over van derdeklasser Be Fair en binnen no time ontwikkelde hij zich tot een sterkhouder. Een speler met een geweldige mentaliteit en wedstrijdinstelling. Pepijn de Pagter: "Dit jaar is een hoogtepunt in mijn voetbalcarrière. Ik ben net lid van svDSO, maar voel me als een vis in het water in deze geweldige spelersgroep.”

De TC hoopt binnenkort wederom namen bekend te maken van spelers die de club trouw blijven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!