Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Met trots presenteren we de nieuwe hoofdsponsor

Met trots presenteren we de nieuwe hoofdsponsor

29 maart 2019 9:45

Menno

.Het bedrijf van der Kooy Vastgoed wordt met ingang van aankomend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub DSO, als opvolger van OSM (Online Soccer Manager) welke de afgelopen 6 jaar hoofdsponsor is geweest van de Zoetermeerse voetbalclub.

Beide partijen zetten vanmiddag ( 23 maart ) een handtekening onder een driejarige samenwerking, met ook nog een optie voor nog eens twee jaar.

Het bedrijf van der Kooy Vastgoed wordt met ingang van aankomend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub DSO, als opvolger van OSM (Online Soccer Manager) welke de afgelopen 6 jaar hoofdsponsor is geweest van de Zoetermeerse voetbalclub.

Beide partijen zetten vanmiddag ( 23 maart ) een handtekening onder een driejarige samenwerking, met ook nog een optie voor nog eens twee jaar.

van der Kooy Vastgoed is eigenaar en drijvende kracht achter activiteitencentrum Gamecity Gokarting Zoetermeer, onder meer bekend van het karten en de langste stormbaan van Nederland

"We hadden al langere tijd de wens om een grote sportclub te sponsoren in Zoetermeer", aldus van der Kooij jr. "We zijn natuurlijk net een paar jaar onderweg met Gamecity Gokarting, maar we zijn nog altijd aan het opbouwen. Toen kwam dit op ons pad en we besloten het te doen."

Op de voorkant van de DSO-shirts zal Gamecity Gokarting komen te staan, op de achterzijde van der Kooy Vastgoed. Daarnaast is de bedoeling dat er een aantal reclameborden van het in Oosterheem gevestigde bedrijf langs het hoofdveld komt. Ook zal het scorebord worden aangepakt en 'bekleed' worden met Gamecity Go karting uitingen. 

van der Kooij verwacht een hoop van de samenwerking. "We kunnen elkaar op veel vlakken versterken. We willen ons actief mengen in de businessclub welke recentelijk opnieuw is opgepakt door enthousiaste mensen om ons steentje bij te dragen om de club weer wat sterker te maken."

Ruud Meere, voorzitter van DSO: "Het is een meerjarige samenwerking, dat vind ik vooral belangrijk. Dat geeft steun voor de toekomst." Waarom het volgens de preses een goede partij is voor DSO? "Omdat zij zich met Gamecity Gokarting oriënteren op jongeren. Wij hebben meer dan duizend jeugdleden, dus dat betekent dat we intensief van elkaars kunnen gebruik kunnen maken en leren."

Via deze weg willen we als bestuur graag OSM bedanken voor de mooie samenwerking van de afgelopen 6 jaar als hoofdsponsor, inmiddels heeft OSM ook voor de komende 3 jaar weer een steentje bijgedragen aan DSO

 

Het Bestuur

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!