13 augustus 2011 14:30

Dhr. van den Burg

Onbekend

Matig voetbal van DSO tijdens het toernooi om de Polanenbokaal

Afgelopen week heeft DSO met za-1 en za-2 deelgenomen aan het toernooi van de vv Monster om de Polanenbokaal . Beide teams eindigden gelijk met de teams van Forum Sport, maar door een beter doelsaldo ging de Polanenbokaal uiteindelijk naar Forum Sport.

Op dinsdag 9 augustus kwam DSO in een van DSO kant zeer matige wedstrijd niet verder dan 1-1 tegen Die Haghe. De ruststand was 0-1 voor DSO door een doelpunt van Pim van Rijn.

Zaterdag won DSO na een 0-0 ruststand met 2-1 van Monster, na weer een zeer matige wedstrijd. Binnen10 minuten kwam DSO na de rust op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jeffrey Flohr en Rico Westdorp, maar zag. Monster nog terug komen tot 2-1.

DSO 2 kwam in beide duels tot winst. Maandag 8 augustus werd Monster 2 met 3-0 verslagen en zaterdag werd ook Die Haghe 2 met 3-1 aan de jonge zegekar gehangen.

Dinsdag 16 augustus staan de volgende oefenduels voor za-1 en za-2 op het programma. Za-1 speelt in Rotterdam tegen hoofdklasser XerxesDZB en za-2 speelt thuis tegen BSC’68 2. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.
In het weekend van 20 / 21  augustus gaat de selectie op trainingskamp en worden er wedstrijden gespeeld tegen FC Horst. Kijk voor het verdere oefen- en beker programma op www.svdso.nl.