DSO verliest oefenwedstrijd van Nieuwkoop (1-2)

Nieuwkoop 1

21 februari 2012 20:00

Toonen, E.

Onbekend

DSO verloor in een zeer matige wedstrijd ondanks een 1-0 voorsprong bij rust alsnog met 1-2 van Nieuwkoop.

Vlak voor rust nam DSO de leiding toen Niels Schoonen vrij voor het doel kwam en de doelman met een fraaie voetbeweging het nakijken gaf.
De tweede helft kenmerkte zich door veel balbezit van DSO maar ondanks dat creëerde de ploeg weinig uitgespeelde mogelijkheden. De enkele mogelijkheden die er waren werden om zeep geholpen, zelfs vrij voor open doel. Eenvoudig balverlies op rechts leidde een snelle counter en de gelijkmaker van Nieuwkoop in. Enige tijd later was een verre uittrap van de doelman de DSO-verdediging te machtig en was de nederlaag van 1-2 een feit.
Hopelijk volgt op een slechte generale een goede uitvoering tegen FC Rijnvogels a.s. zaterdag.