Het was een lekker temperatuurtje op Sportpark Bentwoud.

Trainster Sara van Vliet en assistent Henk de Goede stuurden deze meiden de wei in.

In de goal Quinty er gelijk voor Cynthia en de beide backs Sanne en Femke en centraal Shaya in de ruit stonden Quinty Isabel Talia en Kate en in de spits Julia en Annelot.

De bank mocht er ook wezen met Yoah Alyana Jaydah en Sara.

Er werd gelijk wat druk gezet in de eerste minuten maar de tegenstander beet van zich af en in de 9e minuut was het de spits van Ter Leede die de 0-1 binnen tikte.

Twee minuten later was het Isabel die Annelot de diepte in stuurde maar zei zag haar schot net naast gaan.

In de 17e minuut werd een speelster van Ter Leede onderuit gelopen en de leidsman zag hier een vrije trap in, de bal werd zo’n 20 meter vanaf de goal van de sv DSO neergelegd en die werd zo goed genomen dat de 0-2 een feit was.

De wedstrijd kabbelde wat heen en weer.

In de 25e minuut moest Kate er af met een hamstring blessure.

Er werd gelijk gewisseld en trainster Sara wisselde gelijk Shaya en Sanne en Joah en Jayda kwamen er voor in de plaats.

Ter Leede bleef haar eigen spel spelen en de sv DSO deed eigenlijk hetzelfde zodat er niets meer gebeurde de wedstrijd leek dood te bloeden.

De thee werd toch wel wat heet gedronken, er moest wat gebeuren zo vertelde de trainster en sprak haar speelsters streng aan.

Maar dit mocht niet baten wat nog geen twee minuten spelen in de tweede helft werd de 0-3 op het denkbeeldige scorebord gezet.

sv DSO hield in de 52e minuut de as niet goed dicht en de 0-4 was een feit.

Nog geen twee minuten later was het weer raak 0-5.

De koek was nog niet op want de 0-6 werd aangetikt.

Maar twee minuten later een goede combinatie tussen Annelot en Julia en laatst genoemde zette de 0 om in de 1.

Niet veel later een goede actie van Talia maar de keepster van Ter Leede kon haar schot pareren.

In de 70e minuut kwam Sara in de ploeg.

Maar het mocht niet baten voor de sv Dso want de 1-7 werd een werkelijkheid.

De wedstrijd werd rustig tot het eind uit gespeeld er gebeurde niets meer.

Woensdag 28-02-2024 spelen de meiden van trainster Sara van Vliet een thuis wedstrijd tegen Die Haghe om 20:00 uur.