Boshuizen 1

10 januari 2012 20:00

Toonen, E.

Onbekend

In de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen heeft DSO (za) met 4-3 gewonnen van FC Boshuizen, koploper in de zondag eerste klas.
In een aantrekkelijke en open wedstrijd nam DSO via Mike Montanus al snel de leiding. DSO liet fris en verzorgd voetbal zien met veel beweging en creëerde legio kansen maar miste nog scherpte in de afwerking. Ook FC Boshuizen liet zich wat dat betreft gelden maar boog de achterstand tijdelijk om in een 1-2 voorsprong. Nog voor de rust kwam het gretige DSO weer aan de leiding via doelpunten van Dennis van den Berg en Elliott Pattinama.
Na rust een zelfde spelbeeld en DSO breidde de voorsprong via Mike Montanus uit naar 4-2. FC Boshuizen kwam nog terug tot 4-3 maar verder liet DSO het niet komen. Het vertoonde spel dat deed denken aan het vorige seizoen, biedt perspectief voor het vervolg van het seizoen. Bij DSO startte de weer herstelde Niels Schoonen in de basis en speelde een uur mee.