Zwaluwenlaan 500
3136VE
VLAARDINGEN
tel. 010-4749436

Een middag met zon en hoos buien. Dennis Olman stuurde deze elf de wei in, Sven Wolsheimer op de goal Daley Windhorst Eddie Kaffa Rajiv Wentholt Diederick Luydens  en Jurian Koevoets als de gesloten verdediging op het middenveld Faissal Zefri Geert Koren en Joep Roovers en de twee spitsen Koen Jongejan en Jurdany Koster. De bank mocht er ook wezen met Ziad Mohamed Tim Ceder Delano de Rooij Timo Reinhardt Florian Lekahena en de reserve goalie Kevin Oschman. sv DSO begon zeer gretig aan de wedstrijd gelijk hoog druk zetten. Zwaluwen was onder de indruk toch wat geschrokken. In de derde minuut al een goede combinatie met Daley en Faissal maar de bal eindigde als corner. Gelijk uit deze corner een hele snelle uitval van Zwaluwen waar Sven de hoofdrol in speelde, de spits schoot hard in maar Sven kon net zijn linkerbeen tegen de bal krijgen, een corner dus.

In de zevende minuut weer een aanval waarbij de spits van Zwaluwen net over schoot. De wedstrijd ging alle kanten op. In de 17e minuut was het Koen die snoeihard in schoot maar de keeper kon de bal net pareren. 7 minuten later was het Joep die voorlangs schoot. Maar nog geen 8 minuten later een aanval over rechts bij de sv DSO waar keeper Sven iets te ver voor zijn goal stond en de spits van Zwaluwen de bal lobde over goalie 1 – 0. Maar gelijk van kiet een aanval van de sv DSO waar Jurian zijn schot net over zag gaan. Het lukte gewoon niet aan sv DSO-zijde steeds net niet. De wedstrijd kabbelde alle kanten op totdat Eddie de bal op zijn pantoffel nam en zijn schot net over de deklat zag gaan. sv DSO deed zichzelf te kort en de thee werd heet gedronken. Dennis Olman sprak zijn mannen gretig aan, we gaan goed. sv DSO begon in de tweede helft waar het mee was begonnen druk zetten naar voren. Maar in de 52e minuut ging aanvoerder Daley naar het gras en bleef roerloos liggen. Na een paar minuten was het gelukkig voor de aanvoerder een schrik. In de 60e  minuut was het Jurdany die bal op maat kreeg en de actie maakte, de goalie van Zwaluwen kon er nog net met een vinger bij en de bal belande over de deklat, dit was het moment voor de 1 – 1. In de 65e minuut moest de spits Koen het veld verlaten met een blessure en Tim verving hem. Weer even niet opletten op het middenveld en de spits van Zwaluwen ging ervan door maar Faissal greep in en dit kostte de middenvelder een gele kaart. Die zelfde Faissal kopte drie minuten later over de deklat. Het zat niet mee zoveel kansen maar het net werd niet gevonden. In de 70e minuut werden Daley en Jurian gewisseld, Florian en Delano kwamen voor hun. Diederik moest het ook bekopen helaas met een gele kaart een nuttige overtreding waardoor de spits niet kon doorlopen op Sven. Op een gegeven moment een pass van rechts waar Tim op de vijf meter lijn zijn schoen tegen aan zette maar zijn bal vloog hoog over. 85e minuut ging Joep naar de kant en Jeremy verving hem. Ons goudhaantje werd nog geen drie minuten later tegen het gras geschopt en bleef stil liggen, hij moest het veld per brancard verlaten. Een domper voor deze selectie. (Timo heeft zijn enkel gebroken). Zwaluwen speelde de wedstrijd rustig uit waar de sv DSO nog wat probeerde maar helaas.

Een zeer geslaagde wedstrijd aan de sv DSO-zijde, deze jongens hebben bewezen dat ze een team zijn, chappeau.

Zaterdag 02-09-2023 spelen de mannen van trainer Dennis Olman thuis om 14:30 uur tegen ASWH.