Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Sportpark Bentwoud deze middag. De zon brandde volop. Het was toch wel druk. Dennis Olman was wat gespannen want de tegenstander was geen kleintje ASWH. Maar onterecht want in de 6e minuut was het Koen die de 1 – 0 aantikte. Twee minuten later was het Florian die zijn bal recht in de handen van de keeper zag belandde Dit was een opsteker van jewelste en het publiek ging uit hun dak. Maar helaas 6 minuten later was het de spits van ASWH die de gelijkmaker op zijn pantoffel had. Gewoon knullig balverlies en dit is dus dodelijk. Jeremy was op stoom deze middag en zijn voorzetten waren toch goed maar Koen miste ze. Zo had de sv DSO toch wel kansen in de eerste helft. Maar een vrije trap voor ASWH zo’n dertig meter voor de goal van Sven ging er fraai in de 1 – 2 was een feit. Er werd steeds hoog druk gezet door de sv DSO, maar de doelpunten bleven uit. In de 30e minuut een gele kaart voor Geert wegens praten. Niet veel later een goede voorzet van Joep en Jeremy miste op een haar naar de gelijkmaker. Het publiek werd wat zenuwachtig. Ook Eddie zag zijn schot net over de deklat gaan. De thee werd heet gedronken. De tweede helft zelfde voetbal aan sv DSO-zijde. Maar wat ze ook deden de touwen werden niet gevonden. Er is weinig nog te zeggen. Pech voor Dennis Olman en zijn mannen net als verleden week. Je bent niet de mindere maar wel het groentje.

Volgende week zaterdag 09-09-2023 speelt de sv DSO wederom een uit wedstrijd en wel tegen de sc Feyenoord let wel op de match begint om 15:00 uur.