Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Dinsdagavond 20:00 uur 15-11-2022, het is waterkoud op Sportpark Bentwoud het regent.

FC Skillz is vanavond de tegenstander en die kwam niet alleen op de thee zo blijkt.

Deze mannen gingen de wei in Joeri Molenaar in de goal centraal Delano de Rooij Jurian Koevoets en Floris Boeije en de beide backs Jelle Boeije en Sahr Kabuta midden Joep Roovers Eddie Kaffa en Nickey Kos en voor Tim Ceder en Anouar Zibouh.

Tweede klasser FC Skillz begon gretig aan de game.

Zo was er in de 7e minuut al een kans voor de spits maar de keeper van sv DSO kon de bal nog net weg tikken voor de voeten van de linker spits.

De druk was hoog aan FC Skillz-zijde sv DSO was nog zoekende.

Maar in de 12e minuut was het Tim Ceder met een mooie rusch maar hij zag zijn schot in het zijnet belanden.

In de minuut erna was het toch raak voor FC Skillz even niet opletten achterin en de 0 – 1 was een feit.

Drie minuten later was het Jurian Koevoets met een goede solo van eigen helft maar hij werd gestuit net buiten de zestien.

Maar de leidsman zag hier geen overtreding in.

1n de zestiende minuut was het sv DSO wat meer druk ging uit oefenen en dit resulteerde bijna in de 1 – 1 maar Tim Ceder zag zijn bal wederom in het zijnet belanden.

Daarna gebeurde er niet zoveel de wedstrijd was wat kabbelend.

Tot in de 28e minuut de bal van rechts kwam aan FC Skillz-zijde en de spits schoot de bal hard in, de keeper van sv DSO kon de bal niet goed pareren en de 0 – 2 was geboren.

Tim Ceder kreeg in de 35e minuut een kans maar zag zijn schot recht op de keeper van FC Skillz belanden.

Twee minuten later was het toch raak aan sv DSO-zijde, een corner van Joep Roovers belanden voor de voeten van Anouar Zibouh en die schoot snoeihard binnen 1 – 2.

sv DSO voerde de druk wat op maar dit resulteerde in wat kansjes maar het net werd niet gevonden.

Bert de Best sprak zijn mannen zeer scherp aan in de rust, en was duidelijk niet tevreden.

Tim Ceder bleef in de kleedkamer achter en Timo Reinhardt kwam voor hem.

Anouar Zibouh kreeg gelijk van kiet af een dot van een kans maar de keeper aan FC Skillz-zijde kon de bal net over tikken.

Toen werd het stil op het veld een speler van FC Skillz bleef roerloos liggen op het veld.

De wedstrijd heeft hierdoor 30 minuten stil gelegen, een ambulance kwam er aan te pas en de speler werd afgevoerd.

Waarschijnlijk een spier rond het hart wat hem te parten speelden.

De kou was een feit aan beide kanten de spelers kwamen weer het veld op en moesten weer aan de bak.

In de 65e minuut kwamen Finn Brandt en Ziad Mohammed voor Jurian Koevoets en Eddie Kaffa.

Er gebeurde niet veel het leek wel of de wedstrijd op slot zat.

Totdat de spits aan FC Skillz alleen oog in oog kwam te staan met de keeper van sv DSO maar die verkleinde zijn goal goed en kon de bal pareren.

Niet veel later was het toch raak aan sv DSO zijde en de 2 – 2 werd aangetikt op het scorebord de doelpuntenmaker was Finn Brandt.

In de 92e minuut was er een schot vanaf het middenveld aan FC Skillz-zijde en de keeper van sv DSO werd bijna verrast hij moest zich uitstrekken en een corner weg geven.

De leidsman vond het genoeg, dus werden er  penalty’s genomen.

Maar helaas sv DSO trok aan het kortste eind er werd twee keer gemist.

Dus sv DSO ligt er wel en niet uit want de verliezer krijgt een herkansing en wel op 13 december (waar en tegen wie is nog niet bekend).

Aanstaande zaterdag 19-11-2022 speelt sv DSO een uit wedstrijd tegen Forum Sport uit Voorburg en wel om 14:30 uur.