Groep 3 02

3 september 2022 12:30

H. Kroon

Sportpark Hazerswoudse Boys

Zaterdag 03-09-2022 het is warm, de meiden van trainer Mario Bastiaan en teammanager Isa Toet treden vandaag op in hun eerste bekerwedstrijd, dus moet er gewonnen worden.

De meiden begonnen wat zenuwachtig aan de wedstrijd, trainer Mario Bastiaan stuurde deze de wei in, keepster Iris centraal Amber en Loraine links Femke en rechts Isa middenveld met Evelyne Julia A en Isabel en voor Chiara Danique en Karlijn, op de bank maar één wissel Benthe.

Het was rommelig achterin keepster Iris kreeg een bal en die verwerkte zei niet goed en dat werd haar fataal de 1- 0 was geboren dit alles nog in het begin van de wedstrijd.

De wedstrijd was wat kabbelend ook de sv DSO kreeg wat kansjes maar het net werd niet gevonden.

Maar de meiden waren toch niet scherp genoeg want in de 16e minuut werd het 2 – 0.

En Hazerswoude ging maar door want nog geen vijf minuten later was het 3 – 0.

Benthe kwam er in voor Karlijn de trainer had zijn elftal wat aangepast.

In de 27e minuut was het Danique met een solo door de  verdediging van Hazerswoude maar zei zag haar schot net naast gaan.

Nog geen drie minuten later was het die zelfde Danique die Loraine een sublieme pass gaf maar ook zei zag haar schot naast de paal belanden.

Weer een offensief van de Hazerswoudse spitsen maar een prachtige redding van de keepster van de sv DSO.

In de 33e minuut was het Danique met een slalom door de verdediging van Hazerswoude en nu werd haar actie wel beloond de 3 – 1 was een feit.

Toch nog even schrikken voor de keepster van de sv DSO in de 43e minuut een schot van de spits ging net over de deklat.

Trainer Mario Bastiaan had de meiden weer wat anders neer gezet in de tweede helft.

Maar na 30 seconden in die zelfde tweede helft werd de 4 – 1 gescoord.

sv DSO toch wat aangeslagen maar gaven niet op want in de 10e minuut een schot van Loraine die recht op de keepster van Hazerswoude belande.

15e minuut een wissel Chiara erin voor Evelyne dit moest voor meer druk zorgen op de verdediging van Hazerswoude.

Maar vijf minuten later even niet opletten en de 5 – 1 stond op het denkbeeldige scorebord.

Het was warm \ heet dus even een drink pauze de trainer sprak zijn pupillen nog even aan en dit resulteerde toch in een opwelling van de meiden, een goede combinatie werd door een schot van Isa bijna beloond maar de verdedigerster van Hazerswoude kopte de bal van de doellijn.

In de 34e minuut werd er weer gescoord en de 6 – 1 stond.

En nog geen twee minuten later was het schot van de spits van Hazerswoude dat van richting werd verander door een verdediger van de sv DSO (ook dit nog) 7 – 1.

Al met al toch met vlagen goed gevoetbald zo concludeerde de trainer van sv DSO.