2716DZ
ZOETERMEER
tel. 079-3517899

sv DSO vrouwen nemen het dit keer op tegen de katholieken uit Zoetermeer, Door Wilskracht Ontstaan oftewel sv DWO.

Trainer Mario Bastiaan weet dat zijn vrouwen scherp moeten beginnen, (hoewel de match in de beker werd het 5 – 0 voor zijn pupillen). sv DWO staat op de vijfde plaats met 6 uit 3 en sv DSO staat tweede met 6 uit 2. Deze pupillen gingen de wei in Iris Amber Lorainne Sanne midden Chiara Daisy Julia A voor Sara Tanya en Danique, en de trainer had nog wat achter de hand want de bank mocht er ook wezen, Karlijn Julia V Isabel Annelot Evelyne. In de 2e minuut waren de spitsen aan sv DSO-zijde al klaar wakker want een goede combinatie tussen Tanya en Sara was bijna raak, daar de grensrechter vermeend buitenspel zag. In de 11e minuut was het Chiara die uit een corner bijna de 0 - 1 intikte, maar zei zag haar schot net naast de paal belanden. Deed sv DWO dan niets terug jawel hoor maar een redding van keepster Iris voorkwam de 1 – 0. In de 18e minuut was het Sanne die met een sublieme pass Danique weg stuurde die met een sla om de verdediging kapot speelde en de 0 – 1 was een feit. Nog geen twee minuten later was het Julia A die haar schot recht in de keepster van sv DWO schoot. Maar sv DWO was niet teneer geslagen wat in de 26 minuut werd de 1 – 1 binnen getikt door even niet opletten achterin. De spits aan sv DSO-zijde Tanya kreeg in de 30e minuut een dot van een kans maar de keepster aan sv DWO-zijde kon de bal nog net pareren.

In de 35e minuut was Julia V die het net liet bollen 1 – 2. Omdat trainer Mario Bastiaan een goede bank had wisselde hij regelmatig zijn pupillen een ieder kreeg toch wel dezelfde spel minuten. De thee werd toch wat heet gedronken en de trainer zweepte zijn pupillen nog wat op. In de 47e minuut werd dit beloont door een goede actie op links van Julia V met een goede pass op Sara en die deed waar ze voor gehaald is 1 – 3. Toen gebeurde er twintig minuten niets de wedstrijd zat wat op slot. Maar in de 67e minuut was het Julia A die Sara goed bediende en die met haar linkerbeen de keepster van sv DWO de bal uit het net liet halen 1 – 4. In de 75e minuut ging sv DSO wat extra gas geven want binnen zes minuten stond de 1 – 7 op het denkbeeldige scorebord, het was Danique die tweemaal scoorde en Annelot éénmaal. Trainer Mario Bastiaan kan terug kijken op een goede pot voetbal van zijn pupillen.

Op woensdagavond om 20:15 uur  (02-11-2022) spelen de vrouwen thuis tegen Rohda ’76.