Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 06

Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Een zonovergoten Sportpark Bentwoud zaterdagmiddag klokslag 14:30 uur beginnen de mannen van trainer Bert de Best aan de wedstrijd.

Maar Nieuwerkerk kwam niet slechts op bezoek want in de 3e minuut was het de spits die op de paal schoot.

Nog geen drie minuten later was het toch raak, even niet opletten achterin en de 0 – 1 was een feit.

Nieuwerkerk zetten behoort hoogdruk op de verdediging van de sv DSO.

sv DSO ging wat makkelijker voetballen en de combinaties liepen wat vlotter.

Dit resulteerde in een aanval over rechts in de 11e minuut waar Timo Reinhardt de bal panklaar kreeg en snoeihard inschoot 1 – 1.

De wedstrijd kabbelde wat op en neer, maar in de 20e minuut bleef Brandon Tichem roerloos liggen in de zestien van Nieuwerkerk en moest het veld verlaten, hoofdblessure.

Joep Roovers kwam voor hem.

12 minuten later was het de centrale verdediger Jeffrey Aarts die het veld moest verlaten met een blessure, Finn Brandt verving hem.

In de 38e minuut moest keeper Sven Wolsheimer van sv DSO zich even strekken en voorkwam de 1 – 2.

Nieuwerkerk bleef toch op de deur kloppen van sv DSO.

Maar in de 41e minuut een bal van links die precies op het hoofd van Eddie Kaffa belande maar die zag zijn bal net over gaan.

De thee werd heet gedronken en de trainer sprak zijn mannen scherp aan.

Die resulteerde in de 1e minuut van de tweede helft in een hard schot van Joep Roovers maar de keeper van Nieuwerkerk kon zijn bal pareren.

Maar in de 7e minuut was het Nieuwerkerk die de 1 – 2 op het scorebord zette door een bal die van richting werd veranderd.

Nog geen twee minuten later was het Timo Reinhardt die zijn lob op de vingertoppen van de keeper van Nieuwerkerk zag belanden.

Er gebeurde niet niet zo veel de wedstrid ging wat op en neer.

Maar n de 27e minuut zette sv DSO hoogdruk en een aanval over rechts belande voor de voeten van Tim Ceder en die deed waar hij voor is ingezet 2 – 2.

13 minuten later was het weer Joep Roovers met een keihard schot maar zijn bal ging net naast.

In de 41e minuut was het toch raak voor de sv DSO, Anouar Zibouh zag zijn schot tegen de touwen belanden de
3 – 2 was geboren.

De wedstrijd werd rustig uit gevoetbald sv DSO kwam niet meer in de problemen.

Aanstaande dinsdagavond 13-09-2022 tijd 20:15 uur spelen de mannen van trainer Bert de Best uit tegen TOGB.

17 september spelen de mannen thuis tegen Olympia let op de wedstrijd begint dan om 15:00 uur.