Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Het is woensdagavond 09-03-2022 de meiden van trainer Matthijs Oudenaarde moeten het opnemen tegen de meiden van NSV’46 uit Noorden een pittoresk dorpje net boven Nieuwkoop. 20:00 uur en de messen zijn geslepen de scheidsrechter kon gelijk aan de bak. sv DSO zette gelijk druk met in de goal Coraleigh en daarvoor v.l.n.r. Sanne centraal Rowan, Kelly en Chiara, midden Laura, Sara, Daisy en in de spits Karlijn Tanya en Veronica. De bank was ook goed bezet met Femke, Isabel, Talia en Eden beiden laatst genoemde spelen in de MO17-1. In de 4de minuut was het Sara met een dribbel en zei zag haar schot voorlangs gaan. Maar nog geen twee minuten later was het antwoord van NSV’46 een schot tussen de palen maar de keepster van sv DSO kon de bal pareren. De tegenstander begon van zich af te bijten en zette hoog druk. In de 11de minuut was er een goede combinatie op het midden met Daisy en Sara die een slimme steekpass gaf op Tanya maar die zag haar bal net voorlangs gaan. Zou ging het toch wel gelijk op in de 13de minuut was het Veronica op links die goed werd bediend en een solo langs de lijn eruit perste en die bediende op haar beurt Laura maar die zag haar schot in de armen van de keepster van NSV’46 belanden. NSV’46 had hier gelijk antwoord op in de 15 minuut kreeg hun middenvelder de bal en schoot van zo’n 25 meter de bal over de keepster van sv DSO 0-1. In de 24ste minuut kwamen Femke en Eden erin voor Sanne en Chiara. Sv DSO had het toch wat moeilijk en in de 27ste minuut bracht de trainer nog een wissel Karlijn gong naar de kant voor Talia. Weer een aanval van NSV’46 en de keepster Coraleigh zag de bal net over gaan. In de 35ste minuut kwam Chiara er weer in voor Veronica, een goede combinatie tussen Eden en Talia bracht Chiara in een goede positie maar helaas haar aanval werd onderbroken door de rechtsback van NSV’46. sv DSO ging toch met een rot gevoel naar de thee. Trainer Matthijs Oudenaarde sprak zijn pupillen goed aan en gooide de opstelling toch wat om. Dit resulteerde gelijk in de 47ste minuut een kans op voor de spits Tanya van sv DSO maar haar bal werd gestopt door de keepster van NSV’46. sv DSO bleef op de deur kloppen maar zonder resultaat. Soms even een plaagstootje van NSV’46. 56ste  minuut een dribbel op de linkerkant van Femke maar die zag haar bal rakelings naast de paal gaan van de keepster van NSV’46. In de 65ste minuut werd Chiara op een onwaarschijnlijke manier onder uit geschoffeld en bleef roerloos liggen. Karlijn kwam voor haar. De druk bleef en in de 78ste minuut resulteerde dit in een sublieme pass van Karlijn die bediende Talia zo goed dat die de bal snoeihard achter de keepster van NSV’46 schoot 1 - 1. Twee minuten later was er een wereld pass van Isabel op Sara en die schoot de bal hard binnen maar een vermeend gevlag aan de zijde van de grensrechter van NSV’46 werd de goal afgekeurd. Een doorbraak aan de kant van NSV’46 in de 84ste minuut waar Rowan achter aan moest en trok te hard aan de bel en moest er tien minuten uit. sv DSO dus met tien verder, in de 88ste minuut kwam keepster Coraleigh goed weg want het engeltje op haar schouder redde haar zei zag de bal op de paal belandden. In de laatste twee minuten werd er nog gestreden maar helaas de stond bleef ongeroerd staan op het scorebord en de punten werden verdeelt.

a.s. zaterdag spelen de pupillen van trainer Mathijs Oudenaarde thuis tegen de nummer 3 Woubrugge om 11:00 uur (let op de aanvang).