Heuvelweg 7
2716DZ
ZOETERMEER
tel. 079-3517899

Zaterdag 04-09-2021, het is vroeg op het Westerpark negen uur verzamelen, de wedstrijd begint om tien uur.

Precies om tien uur werd er afgetrapt en in de eerste minuten zag je al dat de messen waren geslepen.

In de 7de minuut was het DWO dat de score bijna opende maar Coraleigh had een fantastische redding en de  inzet van de spits van DWO was bijna fataal.

DWO wist steeds met de lange bal de spits te bereiken en na een derde keer was het weer de keepster van DSO die de bal uit het net wist te houden.

DSO was wat geschrokken maar toch wisten de middenvelders de spitsen te bereiken.

Goede aanval over links was een feit en het schot vanuit de tweede lijn door Sara van Vliet wist door een goede redding van de keepster van DWO  het net niet doen bollen.

Maar we waren toch nog niet helemaal wakker en in de 13de minuut was het de spits van DWO die wel het net liet bollen de 1- 0 was een feit.

Het was een leuke partij om naar te kijken, zo wist DSO met goed samenspel de verdediging van DWO uit elkaar te spelen, en het schot weer van dezelfde Sara wat net over ging.

Maar door een stuiterbal in de 23ste minuut over de back van DSO wist de rechterspits het net te vinden 2- 0.

Nog geen twee minuten later was het weer raak de 3 - 0 werd aan getikt op het scorebord.

DSO was klaarblijkelijk nog niet wakker ondanks de plaagstootjes van een kopbal van Julia die net over ging en het schot van Tanya wat voorlangs ging.

In de 31ste minuut was het Laura met een snoeihard schot wat op de lat belandde maar de spits van DSO pakte in de rebound haar goaltje toch even mee 3 -1.

Zo ging het een beetje op en neer de wedstrijd was wat sloom aan het worden, maar in de 43ste minuut was het Sara die het net liet bewegen 3 – 2.

We gingen de rust in met een week gevoel, er was toch meer te halen.

In de eerste minuut van de tweede helft was het bijna raak voor DSO met een schot van weer Sara dat op de paal belandde.

Maar het harde werken werd beloond door de sluwe spits van DSO, Tanya was op dreef en kopte de bal over de keepster van DWO de 3 – 3 was geboren.

Het spel werd grimmiger DWO moest DSO op afstand houden en de ene overtreding na de andere werd gepleegd. De middenvelder van DSO Isabel werd voor de zoveelste keer onderuit gelopen. Vlak hierna werd de bal snoeihard ingeschoten door Sara maar de scheidsrechter zag het anders en keurde de goal af. Zo werd er niet meer gescoord en bloedde de wedstrijd langzaam als een kaars uit.

Aanstaande woensdag 08-09-2021 om 20:15 uur spelen de meiden een oefenwedstrijd tegen Foreholte VR1 thuis op sportpark Bentwoud.