Bekerwedstrijd sv DSO VR1 tegen Moerkapelle VR1

Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Zaterdag 11 September na het gelijke spel (3 – 3) verleden week tegen DWO moesten de meiden van trainer Marwan het opnemen tegen de meiden van Moerkapelle. Twee seizoenen geleden was het ook raak tegen deze club toen werd het 4-0.  De trainer moest improviseren want een paar meiden waren na die strijd van verleden week er niet zonder kleerscheuren uit gekomen. Zo werden Amber en Isa uit de MO19-1 en Charlotte, Talia en Shaya uit de MO17 -1 erbij gehaald. Na nog geen minuut spelen was het Sara die Tanya bediende en deed Karlijn net voorlangs schieten. In de 4de minuut was het wel raak, Sara en Tanya hadden een goed combinatiespel over en weer waar Sara snoeihard de touwen liet bollen. 27ste minuut een goede steekpass van Sara op Tanya die net voorlangs ging. Naast de goede aanvallen was het de achterhoede van DSO ,onder leiding van Rowan, die het spel goed inschatte. Naast haar Kelly die de beide backs Amber en Isa goed bedienden met sluwe steekpasses. In de 38ste minuut was het Moerkapelle die het net bijna liet bollen. In de 44ste minuut was het Sara, met een pass van Chiara, die de bal tegen de paal zag belanden. We gingen rusten, er was meer te halen tegen deze tegenstander.

In de tweede helft de eerste minuut even een plaagstootje van Moerkapelle maar zonder schade. In de 4 de minuut kwam Talia erin voor Sara. In de 5de  minuut even niet opletten en de 1 – 1 was geboren. Maar, twee minuten later was het de jonge Talia die de 2 - 1 maakte met een fraai schot. Ook de sluwe Cathrin voorin wist bijna haar doelpuntje mee te pikken maar de keepster van Moerkapelle wist de bal net te pareren. In de 20ste minuut was het weer dezelfde Talia die het net liet bewegen 3 – 1. Even schrikken bij een goede redding was het Coraleigh die bleef liggen op het gras maar gelukkig krabbelde ze weer op. 30ste minuut lange bal van Tanya op Sara die goed inschoot 4 – 1. 39ste minuut door het goede doorzetten van Sara kon Tanya het net laten bollen 5 – 1. Even een kleine inschattingsfout van de keepster van DSO en het was Moerkapelle die de 5 – 2 op het scorebord wist te zetten. De jonge meiden Shaya, Charlotte, Talia en Amber en Isa hebben gestreden alsof ze al een tijd in het eerste spelen, chapeau.

Zaterdag 18 September speelt DSO uit tegen Gouda de wedstrijd begint om 13:45 uur. Gelegen te Groenhovenpark 3 2803PH te Gouda tel: 0182-533202