Onbekend

Wassenaar 07-03-2020, het was een lekker voetbal weertje.

We begonnen gretig aan de wedstrijd.

Gelijk hoog druk van de spitsen Sara, Tanya en Cathrin.

Dit resulteerde in de 10de seconde al van de wedstrijd voor een kans voor Sara, maar helaas de bal ging rakelings naast.

Het middenveld met Laura, Daisy en Chiara stonden als een blok.

Onze Keepster Isabel bracht rust achterin, samen met de goed spelende Kim, Rowan, Jaimy en Vera.

De opbouw ging goed van achteruit, het middenveld werd zo makkelijk gevonden.

De kansen bleven zich maar opstapelen maar helaas het net werd niet gevonden.

Weer een goede pass in de 14de minuut van Laura op Sara en die bracht Tanya in positie en die haalde snoeihard uit de 1-0 was geboren.

Na de aftrap gingen we gewoon door waar we mee bezig waren, en dat resulteerde in de 16de minuut  in een fraai doelpunt van Sara.

SVC”08 probeerde wel maar kwamen er niet uit, de druk van de DSO meiden was te groot een ieder deed zijn best.

Na de 30ste minuut werd Jaimy vervangen door Veronica waardoor Chiara naar de rechtsback verhuisde.

We werkten keihard maar helaas voor ons geen doelpunten.

Maar we konden erop wachten, in de 43ste minuut was het weer een goede aanval van DSO en Tanya dacht geen moment na en scoorde de 3-0.

In de rust praten we veel na over de eerste helft, het kon en moest beter.

Karlijn kwam erin op de linksbuiten positie en Sara nam het stokje over van Isabel die op haar beurt mid mid ging voetballen.

Een goede aanval over links met Daisy in de hoofdrol bracht Karlijn in een scoringspositie maar helaas de bal werd gepareerd door de keepster van SVC”08.

Ook Cathrin op rechts kwam regelmatig door maar haar vizier helaas stond vandaag niet op scherp steeds net voor langs.

Maar in de 50ste minuut een wereld pass van dezelfde Cathrin bracht Tanya in een scoringspositie en faalde niet 4-0.

Zo ging het maar door met de kansen, Chiara een op een maar helaas,  ook Karlijn kreeg weer een kans maar het wilde gewoon niet.

Tot dat in de 82ste minuut een zeer goede pass van Isabel op Laura die ook geen moment nadacht en snoeihard inschoot 5-0.

We bleven hard werken met elkaar en de vonken vlogen eraf maar ja zoveel kansen, klasse gevoetbald meiden.

Volgende week speelt DSO vr1 thuis tegen Ariston “80 vr3.