Onbekend

.Het was koud op Bentwoud maar een goed voetbal weertje.

In de kleedkamer werd er al gesproken over een overwinning.

Heb gezegd dat dit geen makkie kan zijn, ze komen ook voor de winst.

We begonnen zeer goed aan de wedstrijd, na drie minuten was het al raak, doorbraak van Daisy en een goede pass van haar op Sara en het doorzetten van Sara aan de linkerkant die bracht Cathrin in een zeer goede scoringskans de 1-0 was een feit.

We kregen kans op kans het harde werken werd alleen niet benut door onze voorhoede.

Zo kreeg Tanya een zeer goede kans in de 15 minuut na het weer een pass van Sara maar ze schoot helaas voorlangs.

De achterhoede stond als een huis maar in de 25 minuut was er een doorbraak en Rowan moest aan de hendel trekken helaas een penalty.

Onze keepster Laura zag helaas de bal in de touwen belanden 1-1.

We gingen naar de thee met een bril stand op het scorebord.

In de kleedkamer was het druk een ieder had wat te vertellen maar het was simpel goede communicatie met elkaar en overspelen dit was wat we gingen doen.

De tweede helft begon zoals de eerste helft begon, een zeer goede solo van Sara op de linkerkant was een feit voor de 2-1.

Een ieder deed zijn uiterste best het harde werken van iedereen werd ook beloond, na een goed doorzetten van het middenveld was het Tanya in de 60 minuut die de touwen wist te bereiken 3-1.

De koek was nog niet op, Na het goede werk van Jaimy  in de 62 minuut werd Sara bedient op haar wenken en die gaf weer een goede pass op Julia die de snoeihard binnenschoot 4-1.

Het werd wat grimmiger van de tegenstander, Daisy werd een paar keer goed geraakt en dit pikte een paar speelsters van DSO niet en de scheids moest ingrijpen.

Maar koppies weer omhoog en in de 75 minuut was het wederom Sara die met een geweldig schot de keeper wist te passeren 5-1.

De achterhoede bediende het middenveld goed er werd met passes gestrooid, zo kon er weer na een goed pass van Tanya in de 80 minuut Julia haar tweede aantekenen 6-1.

Laura subliem gekeept, je bent goed bezig.

Als team hebben we dit gewonnen het was gewoon een goede pot van iedereen.