KSD Marine - Sv DSO Vrouwen 1

Ondanks het druilerige weer en de vroege ochtend heeft iedereen er weer zin in.

We waren het er allemaal mee eens dat het een lastige pot kan worden, maar we bleven positief!

Met een goeie warming up waren de meiden klaargestoomd voor de wedstrijd.

Na het fluitsignaal van de aftrap zette iedereen gelijk goed druk waaruit meteen in de 4e minuut een mooi doelpunt is gekomen. Een sterke assist van Amber waardoor Isa hem prachtig heeft afgemaakt in het doel.

Rowan, die enige tijd met een blessure liep, heeft vandaag weer meegespeeld. Tijdens de 19e minuut had ze een mooie kans. Vol kracht schoot ze de bal in de handen van de keeper.

Met de constante druk van onze meiden wist de tegenstander geen raad. Elk duel werd gewonnen door Sanne, Keedy en Amber. Een erg sterk samenspel!

Het ging een tijd gelijk op. Maar de tegenstanders kwamen niet voorbij onze sterke achterhoeden. Chiara, Isabel en Jaimy renden al de aanvallers van de verdediging eruit. En onze voorstopper Kim stond als een huis! Niemand kwam er langs.

Door het sterke samenspel was Julia degene die de eerste helft afsloot op de 40e minuut met 2-0, dankzij een snelle assist van Tanya.

Na de rust waren alle dames weer klaar voor de tweede helft!

Op de 58e minuut was het weer raak! Laura speelde de bal voor Tanya haar voeten, die de bal in het doel afwerkt met een schot over de keeper.

Ondanks het 3-0 staat voor DSO geeft KSD Marine niet op. De schoten op het doel worden waanzinnig goed tegen gehouden door Sara, die vervolgens de bal diep speelt op de voorhoede.

Dit schot komt in de voeten van Isa, die de bal speelt op Cathrin. Vervolgens maakt Cathrin er 4-0 van met een prachtig schot op het doel.

De wedstrijd lijkt gespeeld... Maar door een overtreding op de 88e minuut krijgt DSO een vrije trap. Alle dames staan gespannen klaar. Gaat het nu echt 5-0 worden?

Laura neemt de vrije trap en schiet kei hard op het doel. De bal komt tegen het hoofd van de tegenstander waardoor de bal zo het doel in schiet.

Wij gaan winnen!

De scheids fluit de wedstrijd op de 90e minuut af. Wij gaan naar huis met winst en een goed gevoel. Het was een leuke / sportieve wedstrijd.