Onbekend

DSO Vrouwen 1 - SVC08 Vrouwen 2

Het begon al in de kleedkamer het gesprek dat we ons zouden herpakken, na het verlies van verleden week.

De meiden begonnen gretig aan de wedstrijd. Volop druk op de tegenstander.

Dit resulteerde in de 10 minuut al tot een goede aanval over links met Kelly die de bal perfect klaar legde voor Isabel die verwoestend uithaalde en de touwen wist te bereiken.

Met constant hoge druk van  Zoetermeerse kant wist de tegenstander zich geen raad.

Dit resulteerde in een mooi afstandsschot wederom van Isabel die ook de touwen wist te bereiken.

Alle meiden gingen vol voor elk duel, goede combinaties en dit resulteerde zich op een gegeven moment tot de vele hoekschoppen.

En weer was DSO oppermachtig een goede hoekschop wederom van Isabel en een fraaie kopbal van Laura dit was de drie nul.

We waren op de goede weg iedereen werkte keihard niemand verzaakte en deed zijn best.

Onze keepster had nog weinig te doen gehad omdat de achterhoede zeer goed samen werkte.

Door het goede samenspel en de goede combinaties was het op links Kelly die verwoestend uithaalde en de touwen wist te bereiken 4-0.

Nog geen tien minuten later was het door zetten van Cathrin op rechts een feit de 5-0 werd genoteerd.

We gingen met een goed gevoel naar de thee.

Dit konden we niet meer uit handen geven, maar de tegenstander dacht daar anders over.

We werden toch een beetje overklast in de tweede helft, het liep niet meer zo.

Na 20 minuten was het SVC08 met een fraaie lobbal over onze keepster Sara verraste 5-1.

We kwamen niet meer zo goed uit onze combinaties, wel nog genoeg kansen voor Julia Keedy en Tanya maar helaas geen doelpunten meer.