2 - 5

Groep 1 033

7 september 2019 14:30

Onbekend

DSO legde al voor rust de basis voor de overwinning in Gouda op ONA. Na een 0-2 stand halverwege klonk het eindsignaal bij een 2-5 stand.

DSO had al snel succes, want binnen tien minuten bracht de van Westlandia overgekomen Rémon van Bochoven de Zoetermeerders al op een 0-1 voorsprong. Vervolgens kreeg ONA-speler Joeri Terlouw een grote kans om ongeveer tien minuten voor rust de gelijkmaker te scoren, maar hij schoof de bal naast het DSO-doel. Op slag van rust liet Rémon van Bochoven zijn tweede doelpunt van de wedstrijd aantekenen: 0-2.

De tweede helft kende een prima verloop voor DSO. Bradley Semil scoorde voor direct na het begin van de tweede helft de 0-3, maar vijf minuten later bracht Ihab Hamdoeni de score op 1-3. Maurice Kerkhof gooide een kwartier voor het einde het duel in het slot door de 1-4 op het bord te zetten voor DSO.

In de laatste fase van de wedstrijd kwam gastheer ONA toch weer wat dichterbij via Robin Plomp, die vanuit vrije trap op de rand van het strafschopgebied doel trof: 2-4. In de slotseconde had DSO toch weer het laatste woord. Maurice Kerkhof bepaalde met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd de eindstand op 2-5.

Tekst: Eric de Wit