Dhr. P. Opdam

Onbekend

Veel nieuwe gezichten bij eerste oefenduel DSO

De eerste oefenwedstrijd van DSO in het seizoen 2011-2012 gaf binnen en buiten het veld diverse nieuwe gezichten te zien. Op de bank waren dat de nieuwe hoofdtrainer Piet van Duijn en assistent-trainer Fred Gravesteyn. In het veld kregen Rasaul Antonie, Michael Simon, Mike Hollenberg, Rico Westdorp, Evander Bendt en Joeri van Duijn hun eerste speelminuten bij DSO.

Na de eerste trainingsweek mogen geen wonderen worden verwacht. De spelers moesten duidelijk nog wennen aan elkaar. Toch kwam DSO al na een paar minuten op voorsprong door Mike Hollenberg, die alleen voor de CSW-doelman het net wist te vinden, 1-0. CSW, dat al wat verder leek in de voorbereiding, profiteerde tot 2x toe niet van slordig verdedigen van DSO, maar kwam na 35 minuten toch op gelijke hoogte via een strafschop, 1-1.

In de tweede helft moest de ingevallen Joeri van Duijn al weer snel afhaken met een blessure. CSW kwam in de 71e minuut op 1-2 toen de bal na een corner van dichtbij langs de nieuwe doelman Evander Bendt werd geschoten. DSO kwam in het laatste kwartier tot wat beter voetbal en creëerde nog een aantal goede mogelijkheden, maar het vizier stond nog niet op scherp. Jeffrey Flohr schoot DSO in de 83e minuut uit een vrije schop naast CSW en een paar minuten later zette hij DSO zelfs op 3-2 nadat hij de CSW-doelman beheerst omspeelde.

Het jonge zaterdag-2 speelde een prima wedstrijd tegen CSW 2 en nam brutaal een 3-0 voorsprong. Uiteindelijk kwam CSW nog terug tot 3-2.

De kop is er af en we zijn benieuwd wat de oefenreeks verder gaat brengen.
De komende week nemen za-1 en za-2 deel aan het toernooi van vv Monster op Sportpark Polanen. Maandag 8 augustus speelt za-2 tegen Monster 2 en dinsdag 9 augustus neemt za-1 het op tegen Die Haghe. Beide wedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Dinsdag 9 augustus speelt een combinatieteam thuis tegen DSVP 2 op het sprotpark Bentwoud.
Voor het verdere oefen- en bekerprogramma zie het programma elders op de website.