Wij zijn zuinig op onze eigendommen - Wij roken en drinken waar het mag en met mate - Wij luisteren naar elkaar - Wij respecteren elkaar

Afkeuringen

AFKEURINGEN WORDEN OP DE VOORPAGINA VERMELD!!

Op deze pagina vindt u de afgelastingen van alle thuiswedstrijden en van de bij ons bekende uitwedstrijden van DSO teams. Voor overige afgelastingen verwijzen wij u door naar de desbetreffende vereniging of u kijkt op ElfVoetbal.nl.


Rangorde bij afkeuringen (Zie ook Bewaarnummer KNVB par 1.3.5)
De KNVB hanteert een (verplichte) rangorde bij gedeeltelijke afkeuringen, die bepaalt welke teams wel en niet door gaan, te weten:

 

1. Schema 16 ploegen (A- categorie)

2. Schema 14 ploegen (A- categorie)
3. Schema 12 ploegen (A- categorie)
4. Schema met minder ploegen (A- categorie)
5. Bekerwedstrijden (A en B- categorie

6. Overige competities (B- categorie)


Gebruik van kunstgrasvelden tijdens winterse omstandigheden
De gemeente Zoetermeer hanteert de volgende regels voor het bespelen van kunstgrasvelden tijdens winterse omstandigheden:

· 
De kunstgrasvelden mogen bij vorst gebruikt worden tot min tien graden onder nul.
· Bij ijzel de velden niet betreden.
· Het veld niet gebruiken gedurende de dooiperiode zolang de vorst niet uit de bodem is verdwenen en het smeltwater weg kan zakken.
· Als er sneeuw op het veld aanwezig is zijn er geen duidelijke instructies, maar het is raadzaam om een redelijk besneeuwd kunstgrasveld niet te bespelen vanwege mogelijke ijsvorming, waardoor het weer langer duurt voordat het veld bespeelbaar is na intredende dooi. De sneeuw mag in ieder geval niet worden verwijderd.

   Wedstrijden
  Datum Wedstrijd Reden
  20-12-2014 Gr.WII VAC 2 - DSO 16
  Trainingen
  Datum Team(s) Reden
  Geen afgelastingen