Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Zaterdagochtend 8:30 uur leidsman Ferry den Boer fluit voor de start van een toch wel moeilijke wedstrijd.
Het regende zacht dus het veld was glad. Nog geen minuut voetballen of spits Abdellah kon de score al openen.
Maar het was de FC die niet veel later die de 1 - 1 aantekende.
Tien minuten kabbelde de wedstrijd en toen een fraai schot van Ishvar op aangeven van Abdellah de 2 - 1 was een feit.
Maar in het tweede kwart kwam de FC toch weer langs zij 2 - 2.
De aanvallen aan beide kanten waren toch wel gevaarlijk.
Tot dat de keeper van de FC een bal verkeerd behandelde en Jaylen op een 20 meter voor de goal de bal snoeihard inschoot 3 - 2.
De kleine spits Dyangelo deed ook nog een duit in het zakje en zetten de stand wat veiliger 4 - 2.
Maar de FC was niet aangeslagen en door een fout achterin werd de voorsprong weer verkleind 4 - 3.
De FC bleef drukken en sv DSO liep achteruit waardoor we in de verdrukking kwamen en dankzij een paar fantastische reddingen van Luca werd het niet gelijk.
Maar dankzij een goede voorzet van Gixandro en door zetten van Ishvar die zijn schot recht op de keeper schoot en die hem vervolgens los liet en zou viel de bal panklaar op het voorhoofd van Abdellah de 5 - 3 was geboren.
Het waren nijpende minuten voor sv DSO want even niet opletten en 5 - 4 stond op het denkbeeldige scorebord.
sv DSO bleef rustig in de laatste vijf minuten waar de FC toch nog wat aan het drukken was.
Maar de achterhoede en middenveld stonden goed en zo voetbalde de sv DSO de wedstrijd rustig uit.

Volgende week gaan de mannen van trainers Henk, Baris en Fabian uit naar de tweede stads derby en wel Buytenpark de wedstrijd begint dan wederom om 8:30 uur.