2902BG
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
tel. 010-4505519

Deze trainer is teleurgesteld maar ook weer niet.

Zaterdag 14-10-2023 gingen we met de bus naar Capelle toe. De sfeer was goed en er stond een lekker muziekje op. Aangekomen op Sportpark 't Slot keurde de mannen het echte gras. Het was toch wel wat drassig dus zwaar om te ballen. Maar daar hebben beiden partijen last van. Deze mannen begonnen in de basis, Sven in de goal, achter Daley Rajiv Eddie Jurian en Emanuel, midden Geert Delano Faissel, voor Tim en Jurdany. De bank mocht er ook wel wezen met, Stan (debutant) Walid Ziad Joeri (keeper) Joep en Anouar. Het was aftasten de eerste tien minuten. In de 11e minuut ging Delano naar het gras en bleef toch wel roerloos liggen maar hij kon de wedstrijd toch verder spelen. Pas in de 19e minuut een schot van de spits van Capelle maar Sven stond goed en pakte het toch wel venijnige schot. Twee minuten later was het weer een plaagstootje maar Sven stond weer goed. Zo bleef Capelle toch even hameren op de deur van sv DSO.  Deed sv DSO dan helemaal niets ja hoor maar pas laat in de wedstrijd een schot van Tim maar de keeper van Capelle kon de bal toch wel makkelijk pareren. Nog even een corner van Jurian maar de inzet aan sv DSO-zijde ging net naast. Er moest iets gebeuren en trainer Dennis Olman sprak zijn mannen toch wel wat kritisch aan. Zijn woorden hadden geen baat want nog geen twee minuten in de tweede helft stond het scorebord op 1 - 0. Vijf minuten later was het Jurdany met een actie maar zijn snoeiharde schot kon nog net via de handen van de doelman van Capelle tot corner worden verwerkt. in de 55e minuut werd Delano grof onderuit geschopt en bleef liggen in het vochtige gras, hij had pijn veel pijn. Hij werd vervangen door Ziad. De 68e minuut even niet goed staan en de 2 - 0 was een feit. Maar nog geen twee minuten later was het Rajiv die met een solo in de zestien onderuit werd geschoffeld, de bal naar de elf meter. Geert ging koelbloedig achter zijn bal staan en schoot links van de keeper en liet de touwen bollen 2 -1.  In de 78e minuut werden Tim en Daley gewissled en Anouar en joep kwamen voor hun. sv DSO zette Capelle toch wel erg onder druk en de 2 - 2 hing in de lucht waar het niet dat Sven een foutje maakte en de spits van Capelle de 3 - 1 liet aan tikken. De mannen waren wederom verslagen ondanks het toch wel goede spel. De hand van de trainer is duidelijk in het spel te zien.

Volgende week zaterdag 21-10-2023 speelt sv DSO thuis om 14:30 uur tegen Hellevoetsluis voor de beker.