Trainer Dennis Olman had geen keuzes vandaag, er liggen er zes in de ziekenboeg.

Net nu in de toch nijpende situatie waarin ons vlaggenschip zich bevindt.

Deze mannen waren er dus niet bij, Delano, Daniel, Jeremy, Diederick, Eddie en de toch nog wat gehavende Koen, die trouwens wel inviel.

Deze mannen gingen de wei in, Sven in de goal, Jurian, Geert, Rajiv, Sahr, Daley, midden Geert Joep en Faissal, voor Tim en Hugo.

De bank was niet slecht, keeper Delano, Jurdany, Emmanuel, Daan, Anouar en Koen.

Heerjansdam kwam niet alleen op de thee deze middag, ze begonnen toch wel brutaal aan de wedstrijd.

In de 7e minuut was er toch wel een beetje paniek de keeper van sv DSO ging zitten op het kunstgras en schudde zijn hoofd.

Maar de verzorger Martin gaf na een paar minuten toch groen licht.

In de 21e minuut was het de spits van Heerjansdam die met een snoeihard schot Sven bijna passeerde, maar met een sublieme save net onder de kruising de bal pareerde.

23e minuut Sahr was weer op de brommer over links en die speelde Tim subliem aan en die bedacht zich geen moment en zijn schot deed de touwen bollen 1 - 0

In de 25e minuut was het Joep die goed werd aan gespeeld maar die zag zijn bal net over de deklat gaan.

Maar deed Heerjansdam dan helemaal niets, toch wel sv DSO stond toch wel wat onder druk in de 30e minuut.

In de 42e minuut een doorbraak over rechts bij sv DSO maar de buitenspeler schoot hem in het zijnet.

Twee minuten later was het Tim die Daley zo goed aanspeelde in de zestien dat de aanvoerder niet kon missen maar zijn schot ging hoog over de deklat.

Trainer Olman ging in de rust toch wel wat gretig om met zijn woorden, er moest gewonnen worden.

Heerjansdam kwam wat beter uit de kleedkamer dan sv DSO.

Gelijk hoog druk van hun kant.

Dat resulteerde in de 46e minuut bijna de gelijkmaker op maar de spits van Heerjansdam zag zijn schot net voorlangs gaan.

In de 50e minuut was het Joep die Hugo goed aanspeelde op zijn bol maar de assistent-scheidsrechter zag er buitenspel in.

In de 58e minuut was het even druk voor de goalie van Heerjansdam het ene naar het ander schot werd geblokt vlak voor zijn neus.

De bal werd alweer afgeketst en viel voor de voeten van Geert en die bedacht zich geen moment en schoot toch wel erg hard in maar zijn bal ging net naast de paal.

Nog geen twee minuten later werd Tim onderuit geschoffeld aan de kant van de dug-out en de linkerverdediger van Heerjansdam schopte Tim bewust in het gezicht maar de leidsman was dit ontgaan terwijl het bloed van zijn neus druppelde.

In de 68e minuut werd speedy gonzales (Sahr) gewisseld de brandstof was op en Emmanuel kwam voor hem.

Tien minuten later gingen Tim en Hugo naar de kant en Anouar en Koen vervingen hun.

Twee minuten later was het Rajiv die zijn schot over de dwarsligger zag gaan.

Daan kwam ook nog even voor Joep die zijn diensten had bewezen.

De leidsman liet zeker zo’n tien minuten door voetballen maar sv DSO trok toch aan het langste end.

Volgende week gaat Olman met zijn mannen naar VOC te Rotterdam, let op de wedstrijd begint om 18:00 uur.