Ingevallen:         Emmanuel Addai – Koen Jongejan

Uitgevallen:       Geert / Jurdany / Delano / Joep / Daley

Scheidsrechter:   Mevr. L. (Lizzy) van der Helm

Assistent-         Dhr. Q. (Quinten) Kuipers en

Scheidsrechters:  Dhr. K. (Kevin) Brummel

Scoreverloop:      0-1 37e minuut

Verslag:

sv DSO opende sterk, in de eerste 20 minuten waren er kansen voor Tim (1 op 1), Delano afstandsschot hoog over en wederom Tim wiens afronding kundig werd gekeerd door de Sassenheimse goalie.

Daarna viel het team ver terug qua spel.

Handelingssnelheid te kort op het middenveld, balonderschepping (hands?) en hoppa 0-1.

Het wat wel een geweldige mooie geplaatste krul die Sven kansloos liet dat is een feit.

Het liep voor geen meter meer ondanks de zeker aanwezige wil.

Ongecontroleerd, eindpasses kwamen niet aan, kortom volgens het spelbeeld een verdiende achterstand bij rust, 0-1.

Na de rust zeker wel een beter sv DSO gezien. De nodige druk werd goed naar voren gezet wat het veldspel ten goede kwam maar niet resulteerde in grote kansen

Ter Leede had nog wel wat mogelijkheden uit de omschakeling om ons pijn te doen al werden daar geen echte kansen uit gecreëerd.

Al met al een nuttige oefenwedstrijd waarin ook weer een hoop  duidelijk is geworden.

Handelingssnelheid en doeltreffend  (in ieder geval binnen de palen) afronden verdienen zeker verbetering.

26 augustus staat de 1e competitie wedstrijd (uit bij vv Zwaluwen in Vlaardingen) gepland.

De eerste thuiswedstrijd in de 4e Divisie op Zoetermeerse bodem.

staat 2 september op het wedstrijdschema, ASWH komt naar Sportpark Bentwoud.

Voordat het echte werk” gaat beginnen speelt sv DSO de 8e oefenwedstrijd in deze voorbereiding.

Het speciale tijdstip is i.v.m. het door sponsors aangeboden bezoek aan Live at the Lake concert aan het Noord-AA gesteld op 12.00!

Het gezellige onderonsje zal best super worden maar dat feest begint pas als het Sportpark Bentwoud wordt verlaten.