Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie inning 2018-2019 / Inleveren cheques Zoetermeerpas

Contributie inning 2018-2019 / Inleveren cheques Zoetermeerpas

19 juni 2018 17:15

Ronald Kooper

Beste leden,

Dit jaar hebben wij de inning van de contributie uitbesteed aan Club Collect. Het is helaas toch gebleken dat er naast de voordelen voor de leden ook nadelen aan zitten met betrekking tot de administratieve handelingen voor de contributie administratie. Wij hebben daarom besloten om vanaf heden te stoppen met ClubCollect.

Dit betekent dat wij vanaf nu weer in twee termijnen (eind augustus en eind januari) de contributie gaan incasseren.

Minimaal twee weken voor de inning ontvangt u van de contributie administratie een factuur.
Mocht u nog in het bezit zijn van cheques 3,4 en eventuele geldige jongerencheque 5 (dus zonder zwarte balk) van de Zoetermeerpas 2018 en u wilt de contributie over de 1e helft van het seizoen geheel of gedeeltelijk hiermee verrekenen dan verzoek ik u deze zo spoedig mogelijk in te leveren (inclusief kopie Zoetermeerpas) in de commissiekamer op de begane grond of in de bus naast de commissiekamer met het opschrift “ledenadministratie”.

Voor degene die een juist e-mailadres hebben doorgegeven aan de ledenadministratie krijgen rond 10 augustus 2018 een factuur via de mail. Dus als u geen factuur ontvangt zal er geen juist e-mailadres bij de ledenadministratie bekend zijn.
Jaarlijks wordt de contributie verhoogd met het gemiddelde consumentenprijsindexcijfer (CPI) voor sportverenigingen van het kalenderjaar daarvoor. De gemiddelde stijging over het jaar 2017 was 1,5%.

Dus in de laatste week van augustus 2018 zullen de contributiebedragen van spelende leden over de 1e helft van het seizoen per automatische incasso worden geïnd.
Een volledig overzicht van de contributiebetalingen kunt u terug vinden op de website onder “Organisatie/administratie”.

Mocht u inmiddels een ander adres, rekeningnummer of e-mailadres hebben dan verzoeken wij dit zo spoedig mogelijk aan de ledenadministratie te melden.

Ronald Kooper
Contributieadministrateur
contributie@svdso.nl

Bron: Ronald Kooper
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!