Van de voorzitter: "Alweer een bijzonder jaar voorbij." - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Van de voorzitter: "Alweer een bijzonder jaar voorbij."

Van de voorzitter: "Alweer een bijzonder jaar voorbij."

21 december 2022 19:15

Voorzitter

Toen ik afgelopen maandagavond om 22.00 uur het hek van ons complex afsloot, realiseerde ik me gelijk dat dit de laatste handeling van het jaar was. Althans fysiek, want ik heb de behoefte om nog wat momenten met U te delen.

In vogelvlucht giert zo’n jaar door je gedachten en valt op dat we gelukkig geen hinder meer hebben van de corona-pandemie, die overigens wel een hele grote impact op ons dagelijks en verenigingsleven heeft gehad en ik heb het gevoel dat het ons dichter bij elkaar heeft gebracht.

Maar helaas is er een misschien nog groter probleem bijgekomen, namelijk de verschrikkelijke oorlog tussen Rusland en de Oekraine, die buiten het menselijk leed ook van grote invloed is in ons huidige bestaan.  De inflatie en de tekorten zorgen voor onrust en treffen ons allemaal.

Het wordt er niet makkelijker op voor het Bestuur om onze vereniging te leiden en het ziet ernaar uit dat wij ook van onze leden offers moeten vragen om de ontstane problematiek het hoofd te bieden. Want wijken doen we nooit, daar hebben we een te mooie vereniging voor met zoveel goedwillende en vastberaden leden.

Positief is het dat we dit jaar afsluiten en op 5 januari a.s. gelukkig weer een nieuwjaarsreceptie kunnen houden. Het spreekt voor zich dat het Bestuur U allen uitnodigd om vanaf 19.30 uur hierbij aanwezig te zijn om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden.

Rest mij om U allen prettige feestdagen en een goede jaarwisseling in goede gezondheid toe te wensen.

Ruud Meere
Voorzitter sv DSO
ruud_meere.jpg

Bron: sv DSO
Delen

Lees meer over:
Bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!