Verslag JeugdKAMPioenschap 2022 - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verslag JeugdKAMPioenschap 2022

Verslag JeugdKAMPioenschap 2022

22 augustus 2022 20:30

Vanessa Smits

Lees hier het verslag inclusief foto's van het geslaagde JeugdKAMPioenschap 2022

Let the sun shine!

Woensdag 17 augustus, de start van de 2e editie van het tweedaagse DSO zomerkamp.

De hulptroepen moesten vroeg uit de veren om nog wat informatie te vergaren. Nou ja vroeg, wat is vroeg? Tussen 8.30 en 8.45 uur verzamelen is toch best een schappelijke tijd zou je denken. Maar ja, die vakantie hakt er toch behoorlijk in, dus dat viel enigszins tegen voor sommigen. Dat gezegd hebbende, komt het moment van werk aan de winkel.

Om 9:48 uur komen de eerste kinderen (van de om en nabij 180) zich aanmelden, de tenues worden in ontvangst genomen en niet heel veel later stond er een rij à la de bekende festivals. Natuurlijk hadden de vrijwilligers alles onder controle en was iedereen op tijd ingeschreven. Alhoewel, het zou kunnen dat de meningen daarover verdeeld zijn.

Iedereen ingeschreven en omgekleed en hup naar de tribune voor de opening. Geen tijd te verliezen dus snel naar plaats van bestemming voor de trainingen. Zo wordt er 4 tegen 4 gespeeld, worden er spelletjes gedaan voor de kleintjes, er is bubbelvoetbal, iedereen kan losgaan op het gatenschieten, de penaltybokaal en natuurlijk GOAL master. De sfeer zit er goed in en zelfs de hoosbuien kunnen de pret niet drukken. Het heeft immers 2 maanden niet geregend, dus was hoog tijd voor regen. Was echt een verademing ;-).

Lees hier het hele verslag >>

Bron: Jeugdafdeling
Delen

Lees meer over:
Jeugdkamp

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!