Wedstrijdverslag oefenwedstrijd Vrouwen 1 - Concordia

26 augustus 2021 17:30

DSO VR 1 Oefent tegen Concordia VR 1

Vrouwen 1 oefende tegen derde klasse Concordia op een toch wel wat regenachtige woensdagavond.(25-08-2021)
Na toch bijna een jaar stil te hebben gestaan qua competitievoetbal begonnen de meiden erg fel aan de wedstrijd.

Na vijf minuten was het al bijna raak een snoeihard schot van de linksbuiten ging voorlangs.

Maar na elf minuten was het wel raak een fout in de achterhoede van Concordia werd afgestraft door de spits van DSO de 1 – 0 was geboren.

DSO bleef door drukken, deze meiden hebben in corona tijd veel getraind en dat werpt zijn vruchten af.

De verdediging van DSO stond als een huis zowel centraal als links en rechts werd er goed samen gespeeld en zo werd het middenveld bediend en die konden de drie aanvallers weer goed bereiken.

Af en toe een plaagstootje van Concordia maar de keeper van DSO kwam niet in de problemen.

Door goede drie hoekjes overal op het veld kwam Concordia toch niet aan voetballen en liepen ze achter de bal aan.

We gingen ondanks de toch wel kansen rusten met de 1 – 0.

De thee smaakte goed en de meiden van DSO begonnen in de tweede helft weer waar ze waren gebleven, aanvallen.

Na zo’n 12 minuten was het de spits die met haar linkerbeen een corner nam, de linksbuiten wist deze met het hoofd te raken en binnen te koppen’ 2-0.

Een minuut of 5 later was het de middenvelder en tevens leenspeelster Esmee (MO15-1) die eens goed uithaalde en de bal in het net deed belanden 3 – 0.

Deze derde klasse liep achter de feiten aan ze konden niet meer voetballen het was DSO dat de klok sloeg.

Wat kleine kansjes aan DSO-zijde maar helaas er werd niet meer gescoord.

Dit team kan meer dat hebben ze laten zien, de eerstvolgende oefenwedstrijd is thuis tegen Foreholte en wel op 08-09-2021 om 20:15 uur.

Maar daarvoor op 04-09-2021 om 10:00 uur uit tegen DWO voor de beker, DSO heeft nog wat goed te maken tegen deze tegenstander.