Verslag oefenwedstrijd nieuwe MO13-1

12 juli 2021 16:00

Oefenwedstrijd MO 13 -1 - DSVP 13 – 3

Zaterdag 10-07-2021 een warm maar toch een bewolkt Sportpark Bentwoud.
Het was klam en om precies 11:00 uur floot de scheidsrechter, de meiden van trainers Sander Stiefelhagen en Danny Kooke moesten aan de bak vandaag. DSVP speelt al een jaar samen en de meiden van DSO spelen voor het eerst een serieuze partij met elkaar.

De tegenstander begon wat feller aan de wedstrijd en na een paar minuten was het de keepster van DSO die de bal wist tegen te houden. Maar de meiden van DSO schrokken hier niet van en een goede aanval over links van DSO bracht de keepster van DSVP toch in de problemen, helaas geen doelpunt.

Door een foutje achterin in de 16de minuut was het de spits van DSVP die het net liet bewegen, de 0 – 1 was geboren. Ondanks het goede positiespel van DSO, was het toch weer DSVP dat scoorde in de 26ste minuut 0 - 2. De meiden van DSO bleven vechten en er waren toch wel wat goede aanvallen over rechts maar helaas het net werd niet gevonden. In de 28ste minuut was het DSO wat de klok sloeg, twee keer toe een goede aanval maar de keepster van DSVP wist op een onwaarschijnlijke manier de ballen steeds tegen te houden.

Na dertig minuten spelen, waren de meiden van DSO toch niet aangeslagen een goede peptalk van de beide trainers bracht een glimlach op de gezichten. Maar door een slordige fout in de 31ste minuut was het weer DSVP dat scoorde de 0 – 3 was een feit. Nog geen minuut later was het de keepster van DSO die weer de bal achter zich zag verdwijnen 0 – 4. Ondanks dit gingen de koppies van de meiden van DSO toch niet hangen. Er kwamen wat meer combinaties van achteruit naar het middenveld en de spits van DSO werd een paar keer goed bediend, maar helaas het net werd niet gevonden. Een goede aanval over rechts werd snoeihard ingeschoten maar helaas het zijnet ging bollen, pech. In de 46ste minuut was het DSVP die weer scoorde 0 - 5 en twee minuten later was het weer raak 0 – 6. Al met al toch een goede pot gespeeld door meiden die vandaag voor het eerst op een heel veld gespeeld hebben: chapeau.