Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Oefenwedstrijd MO 19  Zwaluwen 19 – 1,  zaterdag 3 juli 2021

 

Na een goede pot voetbal verleden week tegen DSVP eindstand 3 -2 winst moeten de meiden van trainer Mario Bastiaan en leidster Isa Toet het vandaag opnemen tegen het uit Vlaardingen spelende Zwaluwen.  

Het was Zwaluwen die gelijk hoog druk zette, DSO begon wat slapjes aan de wedstrijd. 

Maar na zo’n tien minuten werden de meiden van DSO toch sterker. Een goede aanval over rechts belandde bij de spits maar die schoot voorlangs. Toen kwam Zwaluwen even door aan de linkerkant en de keepster van DSO kon een doelpunt voorkomen. 

Het spel werd wel beter maar in de 26ste minuut een corner die werd afgestraft door de spits van Zwaluwen 0 – 1. 

In de 33ste minuut kreeg de spits van DSO een goede kans maar de lat werd helaas geraakt. In de 37ste minuut was er een goede combinatie op het middenveld, de linker middenveldster zette zichzelf voor de keepster van Zwaluwen en de 1 – 1 was een feit. 

 

Zwaluwen werd wat geïrriteerd en in de 45ste minuut profiteerde de meiden van trainer Mario Bastiaan ervan en de 2 – 1 was geboren. 

De thee smaakte goed, en het fluitsignaal in de tweede helft was nog maar net gefloten of er werd gescoord door de rechtsbuiten 3 – 1. 

DSO bleef gewoon hun spelletje spelen maar door een kleine fout achterin was het de keepster van DSO die de bal uit het net moest halen 3 – 2. 

 

Toen was er verwarring bij de 22 speelsters de scheidsrechter floot voor de zes seconden regel tegen de keepster van Zwaluwen. 

Een klein tikkie naar rechts en de bal werd snoeihard tegen de onderkant van de lat geschoten en kaatste toen het doel weer uit.   

Maar de meiden van DSO waren oppermachtig en de nummer 10 van DSO keek sluw naar de positie van de keepster van Zwaluwen en schoot de bal met precisie over de keepster heen de 4 – 2 werd gevierd. 

Maar in de laatste 10 minuten viel helaas een speelster uit van DSO en de wissels waren helaas op dus met 10 verder. 

Toen was het toch Zwaluwen wat de klok sloeg, maar DSO bleef rustig en voetbalde de wedstrijd rustig uit, de punten blijven in Zoetermeer. 

 

MO19_tegen_Vlaardingen.jpg

Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!