Wedstrijdverslagen - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

FRIVOOL svDSO JO11-1 NA RUST MET GEMAK LANGS GRETIG 's GRAVENZANDE JO11-1. (3-6 winst)

In een enerverende wedstrijd heeft svDSO JO11-1 weinig moeite gehad met 's Gravenzande JO11-1. Na een 0-2 ruststand liep svDSO uit naar een 3-6 overwinning. De doelpuntenmakers (uiteraard door goed samenspel van geheel het team) waren Levi. W (2x), Yassin (2x), Ivan en Kayhan. Voor de start van de wedstrijd nog wat puntjes op de i gezet en de taken van de spelers doorgenomen. Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen.

Al in de beginfase schotelde svDSO het verwachtingsvolle publiek al een schoonheid van een aanval voor. De bal kwam via Levi terecht bij spits Ivan die de keeper van 's Gravenzande probeerde te verrassen. De doelman van 's Gravenzande tikte de bal uit het doel. Een paar minuten later had svDSO wel succes. Nadat goochelaar Yassin een aantal spelers van 's Gravenzande voorbij had gespeeld was het Levi. W die verwoestend de 0-1 raak schoot. Een aanval uit het boekje. svDSO keeper Noah en verdedigers Benjamin (later Levi. A) Karsten en Kayhan kwamen via de opbouw van achteruit veelvuldig in het spel voor. Soms in een iets te laag tempo probeerde svDSO met zorgvuldig spel de gaten in de hechte defensie van 's Gravenzande te vinden. In de 15e minuut was het opnieuw raak en ook nu ging er een geweldige aanval aan vooraf. Benjamin opende van rechts op Kayhan die op links liep. Een steekpass van Kayhan op de centraal staande Elviano. Yassin stond klaar om de bal in ontvangst te nemen om vervolgens prima af te ronden (0-2)

In de 2e helft was het ook 's Gravenzande wat er soms gevaarlijk uit kon komen. Met een beetje geluk kwam daar ook een tegendoelpunt uit (1-2). Gelukkig nam de druk van svDSO op het vijandige doel weer toe en kon Levi. W voor de 1-3 zorgen namens svDSO (mooie vooractie van Decillio). Daarna was svDSO los en schoot Ivan op onberispelijke wijze de 1-4 binnen. Kort daarna had Decillio een grote kans, maar deze ging rakelings naast. Daarna lukt het svDSO wel weer om te scoren en kon Yassin de 1-5 scoren. Een aantal minuten later een aantal foutjes aan svDSO-zijde binnen 7 minuten die door 's Gravenzande genadeloos 2x werden afgestraft (3-5) Verder was het svDSO dat veel meer balbezit had in de wedstrijd. svDSO zat er kort op, kwam er steeds razendsnel uit en waren bovendien effectief in de afronding de 2e helft. De opkomende Kayhan kon zelfs nog de 3-6 maken.

svDSO is content met de marge en 's Gravenzande lijkt niet bij machte de achterhoede van svDSO verder te doen wankelen. Jawel, er zijn momenten waarop een beroep wordt gedaan op keeper Noah. Maar de sluitpost kijkt niet terug op een heel drukke 2e helft. De defensie van svDSO (Levi. A, Karsten, Kayhan (Benjamin) weten in de meeste gevallen het gevaar in de kiem te smoren. De trainers zijn tevreden over de manier waarop svDSO goals maakt. Het frivole spel en de gelepelde voorzetten hebben invloed op de hoeveelheid kansen die we creëren. We moeten de compactheid proberen vast te houden en mee te nemen naar de volgende wedstrijden. Ook nog een hoop leerpunten. Daar gaan we aanstaande maandag op trainen!
Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!