Facebook Toestaan Niet toestaan

Vriendschappelijk

Zaterdagochtend 10:00 uur 26-08-2023.
Het was een ochtend die redelijk zonnig was. Tien uur exact begonnen aan onze eerste oefenwedstrijd.
De jongens stonden goed en zetten gelijk hoog druk op de helft van de tegenstander. Nog geen drie minuten spelen was het 0 - 1 doelpunt Ishvar. sv DSO speelde goed er waren goede driehoekjes te zien. Weer 4 minuten later was het weer raak dezelfde Ishvar zette de stand op 0 - 2. sv DSO bleef door gaan, deed Niwuwerkerk dan helemaal niets, jawel hoor wat een schot van de spits van Nieuwerkerk werd gepareerd door keeper Luca van sv DSO. Weer een goede combinatie van de spitsen van sv DSO en de 0 - 3 werd aangetikt door Rayhen. Even pauze bijkomen voor de jongens, hun inzet word beloont. Ik sprak de jongens aan en zei dat ze goed speelde en zo door moesten gaan met combineren.  Zo gezegd zo gedaan en zo werd er vrolijk verder gescoord weer door Rayhen 0 - 4. Het werd wat eentoning want in de 22ste minuut was het weer Ishvar die de 0 - 5 op het denkbeeldige scorebord zette. We ginggen rusten en de boys waren content met hun spel. Ik gooide de opstelling wat door elkaar en toen liep het gelijk minder. Nieuwerkerk werd sterker en de 5 - 1 was een feit. Maar gelijk daarna was het Jaylen met een actie en die maakte er 1 - 6 van. Nieuwerkerk was geen partij voor deze jongens. Ik moest in de rust van de derde helft de boel weer omgooien van de jongens terug naar de begin opstelling. Terwijl ze donderdag heel erg scepties waren over mijn opstelling. Ee werden nog doelputen van Mike , Dave allebei met een snoeihard schot en Ishvar en Rayhen hebben ook nog gescoord zo werd de eindstand bepaald op 1 - 12.

Zaterdag 02-09-2023 speelt sv DSO een thuis wedstrijd tegen RKDEO om 8:30 uur.