BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

De meiden van trainer Mario Bastiaan en teammanager Isa Toet speelden 22-04-2023 een behoorlijke pot voetbal. Deze meiden gingen de wei in, Isabel (keepster) Rowan Amber Lorainne en Benthe, midden Evelyne Julia A en Laura voor Danique Sara en Julia.

De bank mocht er ook wezen met Karlijn Daisy en Femke.

Beiden ploegen begonnen wat rommelig aan de wedstrijd. De eerste tien minuten was het op en neer. Maar in de 11de minuut was het Julia V die de wedstrijd bijna open brak maar haar schot belande in de handen van de keepster van Bergambacht. Maar in de 12de minuut was er een dribbel van Benthe over rechts en die gaf een pass op maat en Sara kopte de bal tegen de touwen 1 – 0. sv DSO gaf wat gas en die resulteerde in de 14de minuut weer een goal op, een sluwe bal van Julia A op Julia V en die bedacht zich geen moment en schoot snoeihard binnen 2 – 0. Maar 5 minuten later was het de spits van Bergambacht die een schitterend schot gaf maar zei zag haar bal op de lat uiteen spatten. In de 21ste minuut was het weer raak en wel door Sara die even door de verdediging heen walste en de 3 – 0 op het denkbeeldige scorebord zette. De sv DSO blijf maar doorgaan met scoren want in de 27ste minuut was er een schitterende solo in de zestien van Danique en die passeerde wel heel makkelijk de keepster van Bergambacht 4 – 0. Wat een genot om naar de kijken want er werd wel met de passes gestrooid hoor weer een van Julia A op Evelyne maar die zag haar schot net naast gaan. Het was eenrichting verkeer. In de 37ste minuut gingen Julia A en Rowan naar de kant en Daisy en Femke kwamen erin. Deed Bergambacht dan helemaal niets, jawel maar de goed keepende Isabel wist keer op keer haar goal schoon te houden. Een minuut later was het Laura die haar kopbal net naast zag gaan. De 39ste minuut was het weer die dekselse Danique die de 5 – 0 aan tikte. Het werd wat eentonig. De thee werd lekker gedronken en trainer Mario Bastiaan zette toch de denkbeeldige punt op de I. 50ste minuut een vrije trap genomen door Sara op zo’n 25 meter van de goal van Bergambacht het schot was zo hard dat de goalie de bal door de vingers liet glijden 6 – 0. De wedstrijd werd wat rustiger aan sv DSO-zijde. Maar in de 60ste minuut was het weer Danique die de bal over de keepster heen schoot 7 – 0. Toen tien minuten later Sara die op de goalie afgleed in de zestien en in botsing kwam ze ging er af met een hoofd blessure. Lorainne kwam voor haar. Julia V kreeg nog twee dotten van kansen maar beiden keren ging haar schot voorlangs. De wedstrijd was gespeeld want sv DSO speelde de wedstrijd tikkend uit. Al met al een makkelijke wedstrijd.

De meiden spelen pas weer op 13 mei een thuis wedstrijd en wel tegen DCV VR 2 om 15:00 uur.