Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

17-09-2022 zaterdagmiddag 13:00 uur, de pupillen van trainer Mario Bastiaan  gaan hun tweede bekerwedstrijd in en wel tegen de Wit \ Blauwe, dus een stadsderby.

Daar er twee weken geleden nog werd verloren (7-1) van Hazerswoudse Boys zal er vandaag moeten gewonnen worden.

Deze elf gingen de wei in, in de goal Iris centraal Amber en Loraine en Isa en Benthe fungeerden als backs, midden Daisy Julia en Evelyne en voor Kelly Sara en Danique.

De bank mocht er ook wezen met Laura Chiara Isabel Annelot en Sanne.

sv DWO kwam niet slechts op de thee want in de tweede minuut een schot van de spits wat net over ging.

Maar sv DSO toch niet geschrokken want twee minuten later van het Danique op rechts met een solo en die bediende Sara met een sublieme pass en die dacht geen moment na en schoot de bal tegen de touwen 1 – 0.

Toch sv DWO was niet geschrokken want in de 7e minuut moest keepster Iris van sv DSO zich strekken en met een prachtige redding voorkwam zei de gelijkmaker.

Even ging het wat gelijk op maar de sv DSO zette hoog druk.

Trainer Mario Bastiaan ging in de 25e minuut toch wisselen, Isa en Julia gingen naar de kant en Laura en Sanne kwamen ervoor in de plaats.

Twee minuten later werden ook Kelly en Daisy gewisseld en Annelot en Chiara kwamen erin.

In de 30ste minuut was het Sara met een fantastische solo maar zei zag haar bal net naast de paal gaan.

Ook Evelyne werd gewisseld en Isabel kwam.

Vijf minuten later was het die zelfde Isabel die haar schot net naast de paal zag belanden.

Deed de sv DWO niet niks dan jawel hoor maar de goed keepende Iris hield tot op heden haar doel schoon.

In de 42 minuut was het Sara die Danique met een steekpas bediende en de 2 – 0 was geboren.

Trainer Mario Bastiaan begon de tweede helft met dezelfde 11.

Nog geen twee minuten spelen en de 3 – 0 stond op het denkbeeldige scorebord, Danique met een rusch op rechts en die bediende Laura en die schoot snoeihard in.

Even kabbelde de wedstrijd maar in de 16e minuut een vrije trap op 17 meter van de goal van de sv DWO, Isabel haalde uit en haar bal spatte uiteen op de lat.

Diezelfde Isabel kwam toch tot scoren uit een corner van Sara de bal viel in de zestien en de 4 – 0 was een feit.

Even schrikken Chiara bleef in de 18e minuut roerloos liggen maar zei kon gelukkig wel verder.

Er werd weer gewisseld in de 29e minuut, en het spel liep goed voor de sv DSO, keepster Iris gaf een lange bal op Annelot en haar harde werken werd beloond door een schitterende goal 5 – 0.

De wedstrijd werd goed uit gespeeld door de meiden van sv DSO.

Al met al toch een groot compliment voor de goed keepende Iris aan sv DSO-zijde.

Trainer Mario Bastiaan was tevreden over het spel.

Volgende week spelen de meiden thuis tegen de buren, BSC’68 om 15:00 uur, dit alles is voor de eerste competitie wedstrijd.